Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 21:05

Σε ποιά σημεία στην Δυτικη Μακεδονία συγκεντρώνεται βοήθεια για τους πυροπαθείς της Αττικής

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν τη βοήθειά τους προς τους κάτοικους της Αττικής που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές πως μπορούν να προσέρχονται στο κτίριο των 40 μαρτύρων (ΚΗΦΗ) επί της οδού Πλακοπίτη (απέναντι από το εργατικό κέντρο) μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου. Ακολουθεί λίστα με τα είδη πρώτης ανάγκης :

Εμφιαλωμένα νερά

Χυμούς

Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση να είναι άμεσης κατανάλωσης (κονσέρβες, μπισκότα , φρυγανιές κτλ)

Γάλατα μακράς διάρκειας 

Πάνες

Μωρομάντηλα

Η Π.Ε. Γρεβενών σε συνεργασία με τους Δήμους Γρεβενών, Δεσκάτης και την Ι.Μ. Γρεβενών ανακοινώνει ότι όσοι πολίτες, φορείς, σύλλογοι κ.α. επιθυμούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες κατοίκους της Αττικής από τις φονικές πυρκαγιές μπορούν να προσφέρουν είδη όπως:

τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση άμεσης κατανάλωσης- κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές-, εμφιαλωμένα νερά, χυμούς, γάλατα μακράς διαρκείας τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου- εβαπορέ-, φάρμακα, γάζες, betadine, αλοιφές όπως fucidin, fucicort, και αναλγητικά κ.α., πάνες, σερβιέτες και μωρομάντηλα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.

Οι προσφέροντες θα παραδίδουν τα παραπάνω είδη στη Μαθητική Εστία στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Γρεβενών δίπλα στο Διοικητήριο Γρεβενών (Διεύθυνση τέρμα Κ. Ταλιαδούρη) και κατά τις ώρες: 07:00 – 15:00.

Οι Πρόσκοποι Δυτικής Μακεδονίας μέσω της κεντρικής διοίκησης του Ελληνικού Προσκοπισμού βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς και μετά από συνεννόηση μαζί τους, προχωράμε αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου, σε μία μαζική κινητοποίηση για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα μεταφερθούν άμεσα στις πληγείσες περιοχές. 
 
Τόπος συγκέντρωσης για όσους επιθυμούν να προσφέρουν σε είδη ανθρωπιστικής βοήθειας, είναι η έδρα των Προσκόπων Δυτικής Μακεδονίας, επί της Παπασιώπη 1 στο κέντρο της Κοζάνης (χάρτης: https://goo.gl/maps/Fne6pSqiWRn) και ώρες: 18:00-21:00.

 Εμπορικος συλλογο ς Γρεβενων Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας να στηρίξουν την απόφαση αυτή και να προσφέρουν από το υστέρημά τους τα απαραίτητα αυτά προϊόντα τα οποία είναι: ξηρά τροφή (κρουασάν, μπισκότα, μπάρες δημητριακών, φρυγανιές) κονσέρβες, νερά, χυμοί σε ατομική συσκευασία, γάλα μακρά διάρκειας καθώς επίσης βαμβάκι, μωρομάντιλα, πάνες, betadine και fucidin. Οι συνάδελφοι που θέλουν να βοηθήσουν θα πρέπει να φέρουν τα προϊόντα τους αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 από τις 13:00μ έως και τις 15:00  στο γραφείο του Συλλόγου  Κ. Ταλιαδούρη 16  (κτήριο πρώην Νομαρχίας) 1ος όροφος.

Δημος Φλώρινας Είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική συγκεντρώνει ο Δήμος Φλώρινας, την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018. Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει στο γραφείο Δημάρχου Φλώρινας, Μεγάλου Αλεξάνδρου 97, τηλ. : 2385351010 και στο Γραφείο Πρόνοιας του Δήμου, Δημοτικής Αγοράς 70, τηλ.:2385044515.  

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού απευθύνει έκκληση προς τους φαρμακοποιούς αλλά και τους πολίτες του Δήμου να παράσχουν φαρμακευτική βοήθεια για τη στήριξη των θυμάτων που επλήγησαν από τις φωτιές στις περιοχές της Αθήνας. Τα φαρμακευτικά προϊόντα θα συγκεντρωθούν στο Κέντρο Κοινότητας και θα αποσταλούν ταχυδρομικώς στην Αθήνα.

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού σε συνεργασία με τους συλλόγους της περιοχής καλεί τους πολίτες να συνδράμουν στην ανακούφιση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής.Κυρίως όμως υπάρχει ανάγκη για φαρμακευτικό υλικό όπως Betadin, Bepanthol, Fucidin, γάζες Fucidin και γάζες απλές, επιδέσμους, παυσίπονα κλπ. Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο κτίριο του ΚΕΠ Άργους Ορεστικού.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 21:16