Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 12:43

Με το ''ζόρι'' στην απεργία της ΓΕΝΟΠ. Έδιωξαν απο τα γραφεία τους εργαζόμενους στο ασφαλιστικό της ΔΕΗ στη Κοζάνη

KOZANIτου Σπύρου Κουταβά

Με το έτσι θέλω έβγαλαν από τα γραφεία τους στο ασφαλιστικό της ΔΕΗ, οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ και του σωματείου Ένωση, τους εργαζόμενους που δεν συμμετείχαν στην απεργία. Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι στο vetonews, προς στιγμήν δημιουργήθηκε ένταση, από τους εργαζόμενους που θέλησαν να παραμείνουν στην εργασία τους και της ομάδας..

των συνδικαλιστών με επικεφαλή τον Γ. Μανέ, να τους δηλώνουν ότι δεν μπορούν να εργαστούν. Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι «οι συνδικαλιστές μπήκαν στο ασφαλιστικό στη ΔΕΗ συνοδεία τηλεοπτικής κάμερας και απαιτούσαν να εγκαταλείψουμε την εργασία μας». Ο Γ. Μανές με τον οποίο επικοινώνησε το vetonews.gr αρνήθηκε μεν ότι «έβγαλαν με το έτσι θέλω» από τα γραφεία τους εργαζόμενους, παραδέχθηκε όμως ότι «τους ανακοίνωσε ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται γιατί υπάρχει απεργία». Το όλο θέμα μαζί με την απαγόρευση και άλλων εργαζομένων που δουλεύουν στα δίμηνα η σε εργολάβους της περιοχής έχει δημιουργήσει αλγειηνή εντύπωση σε μερίδα πολιτών για τις μεθόδους που χρησιμοποιούν ορισμένοι συνδικαλιστές , προκειμένου να διαφυλάξουν την απεργία τους αδιαφορώντας παντελώς για τις ανάγκες άλλων πολιτών.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 12:55