Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 09:29

Ανοιχτή επιστολή - διαμαρτυρία του Θ. Σιόγκα για την λειτουργία του γραφείου του Δημάρχου Κοζάνης

 

κ. Δήμαρχε
Ούτε στο ελάχιστο δεν μου περνούσε από το μυαλό αυτό που επρόκειτο να μου συμβεί όταν αποφάσιζα, πριν από ένα μήνα περίπου, να ζητήσω ένα ραντεβού για να σας συναντήσω.
Αρχικά πήρα τηλέφωνο στη γραμματεία σας και ζήτησα ένα ραντεβού.

Προς έκπληξή μου με πληροφόρησαν ότι αυτό δεν γίνεται και ότι αν ήθελα να σας δω θα έπρεπε να έρθω επί τόπου στο Δημαρχείο και να στηθώ έξω από το γραφείο σας από τις 8:30 όποια μέρα επιθυμούσα.

Στην ερώτησή μου τι θα γινόταν εάν δεν μπορούσατε να με δείτε εκείνη την ημέρα που εγώ θα επέλεγα για την επίσκεψή, μου απάντησαν ότι αυτό θα έπρεπε να το επαναλάβω τόσες μέρες και όσες ώρες χρειαζόταν κάθε μέρα, παρατώντας την δουλειά μου, μέχρις ότου σας συναντήσω.

Αν και μου φάνηκε ιδιαίτερα παράλογο, βόλεψε μία μέρα μετά από μια βδομάδα και πράγματι ήρθα στο Δημαρχείο.

Όταν μετά από μία ώρα και πλέον αναμονής, στο διάδρομο έξω από το γραφείο σας, χωρίς κανένας να μου μπορεί να δώσει την παραμικρή πληροφορία για το πόσο ακόμη έπρεπε να περιμένω, ʽʼτόλμησαʼʼ να διαμαρτυρηθώ στην γραμματεία σας για την ταλαιπωρία και να ζητήσω εκ νέου προκαθορισμένο ραντεβού συνέβη το αδιανόητο. Με πέταξαν έξω από το γραφείο και μου έκλεισαν την πόρτα στα μούτρα.

Παρά το γεγονός ότι άφησα να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου κάποιος υπεύθυνος από το γραφείο σας να με ενημερώσει για το τι μέλλει γενέσθαι, έχω αφήσει τα στοιχεία μου εξάλλου στην γραμματεία σας, αντιμετώπισα την πλήρη αδιαφορία και απάθεια τόσο από εσάς όσο και από τους συνεργάτες σας.

Ύστερα από τα παραπάνω με την παρούσα επιστολή διαμαρτύρομαι έντομα για την αντιμετώπιση που έτυχα στο εγχείρημά μου να σας συναντήσω, διαμαρτύρομαι έντονα για την μη ύπαρξη συστήματος ραντεβού των πολιτών με τον Δήμαρχο Κοζάνης και τέλος δημόσια πλέον ζητώ ένα προκαθορισμένο ραντεβού μαζί σας, αφού δεν είναι δυνατόν να περιμένω αενάως έξω από το γραφείο σας.

Ασφαλώς αντιλαμβάνομαι ότι ως Δήμαρχος Κοζάνης έχετε να ασχοληθείτε μʼ ένα σωρό σοβαρά πράγματα, από την άλλη όμως δεν είναι δυνατόν η πόρτα του Δημαρχείου να μένει ʽʼέντεχναʼʼ κλειστή για τους πολίτες!

(Άφησε τους να περιμένουν μέχρι να βαρεθούν και να φύγουν).

Σιόγκας Θεόδωρος του Γεωργίου
Πρόεδρος Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης

Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Παράρτημα Δυτ. Μακεδονίας

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011 09:32