Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 17:15

Eξι μήνες φυλάκιση ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος για δυσφήμιση υπαλλήλου του Δήμου

Την ποινή των 6 μηνών φυλάκισης, με αναστολή,επέβαλε πριν από λίγο στον δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιο Κοσματόπουλο το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, για δυσφήμιση της υπαλλήλου του Δήμου (και μηνύτριας) Χιονίας Ανδρεάδου!

Πρόκειται για την «υπόθεση-στριγκάκια», με τις πραγματικά απίθανες και πρωτοφανείς εκφράσεις που ο δήμαρχος είχε χρησιμοποιήσει το 2016 κατά δημοτικών συμβούλων του δικού του συνδυασμού.

Κατήγορος ήταν η υπάλληλος του Δήμου Χιονία Ανδρεάδου, η οποία υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του δημάρχου, ο οποίος είχε αναφέρει και δημόσια πως η ίδια «καταδικάστηκε για οικονομικά εγκλήματα», ενώ είχε αφήσει σαφή υπονοούμενα για σχέση της και με τον τότε αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημήτρη Κουκάλη. O τελευταίος την απασχολούσε ως γραμματέα του για τρεις μήνες, μετά και την -αρχικά- σύμφωνη γνώμη του δημάρχου. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά, ο Αθανάσιος Κοσματόπουλος άρχισε να ζητά και εγγράφως από τον τότε αντιδήμαρχο να απομακρύνει την κυρία Ανδρεάδου από τη συγκεκριμένη θέση, κάτι που είχε αρνηθεί ο κ. Κουκάλης.

Να σημειωθεί πως μάρτυρες υπεράσπισης του δημάρχου ήταν ο νυν αντιδήμαρχος Οικονομικών Θ. Κυριακίδης, αλλά και η ειδική συνεργάτης και ανιψιά του Μένη Κοσματοπούλου.

Φυσικά, η πλευρά του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης αυτής ποινής, ενώ δεν του επιβάλλεται η ποινή της αργίας από το δημαρχιακό θώκο, καθώς η ποινή θα πρέπει να καταστεί τελεσίδικη.

πηγη:kozanimedia.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 17:18