Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 15:42

Στην νεα Βιβλιοθήκη Κοζάνης οι μαθητές του 5ου Δημοτικού στα πλαίσια της εβδομάδας κινητικότητας

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Κοζάνης μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης επέλεξαν  να μετακινηθούν

προς στη Δημοτική Βιβλιοθήκη με εναλλακτικούς τρόπους συνδυάζοντας βάδισμα, λεωφορείο και ποδήλατο. Φτάνοντας στον προορισμό τους ξεναγήθηκαν στο νέο σύγχρονο κτίριο της Βιβλιοθήκης και ανακάλυψαν  την ιστορία της και το σπάνιο υλικό που φιλοξενεί. Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τα Αστικά Κοζάνης και την ΚΔΒΚ.

Κινούμαστε παρέα με τον ΣΕΟ- Σήμερα στις 6 το απόγευμα

Η αφετηρία της διαδρομής θα είναι ο φανός της Σκ’ρκας. Θα κινηθούμε προς το καταφύγιο του ΣΕΟ Κοζάνης στην περιοχή «Σμάθ’κο» όπου ο Σύλλογος θα προσφέρει καφέ, τσάι και νερό. Στην συνέχεια θα συνεχίσουμε προς τα μονοπάτια του ΑηΛιά για να φτάσουμε στον Άγιο Θωμά. Θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι μέσα από το δάσος και θα φτάσουμε στο Ξενία και στην συνέχεια κατηφορίζοντας την Αηλιόστρατα θα φτάσουμε στο σημείο όπου ξεκινήσαμε.

Το μήκος της διαδρομής είναι 5 χιλιόμετρα και απαιτούνται περίπου 2 ώρες. Η διαδρομή είναι εύκολη και μπορούν να συμμετέχουν όλοι.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 15:45