Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 08:37

O Κυριάκος Μιχαηλίδης ανακοίνωσε την υποψηφιοτητά του για τον Δήμο Κοζάνης - Η διακήρυξη αρχών

Αγαπητοί συμπολίτες,
η επαφή μου με τα κοινά ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν στον εργασιακό μου χώρο και συνεχίστηκε στην τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού με τη βαθειά πεποίθηση ότι,

στην προοπτική και στη διαμόρφωση του μέλλοντος της περιοχής μας δεν θα πρέπει να είμαστε παρατηρητές αλλά ενεργοί πολίτες. Η μέχρι σήμερα εμπειρία μου αποτελεί το εχέγγυο και την απόδειξη ότι η πιο σύνθετη και αποτελεσματική σκέψη είναι η απλή. Είμαι κοντά στον εργαζόμενο, στον συνάνθρωπό μας, στον επιχειρηματία, ενεργό μέλος της κοινωνίας που βιώνει τα αποτελέσματα της κρίσης και αντλώ δύναμη από την προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο.

Όλο αυτό το διάστημα αφουγκράζομαι τα προβλήματα των πολιτών και βλέπω την κατάρρευση της επιχειρηματικότητας που με θλίβει γιατί αυξάνει την ανεργία και μειώνει τα εισοδήματα. Βλέπω τη ναυαρχίδα της χώρας μας, τη ΔΕΗ, να διαμελίζεται και να υποβαθμίζεται. Βλέπω τα χωριά μας να μικραίνουν πληθυσμιακά. Βλέπω φίλους και γνωστούς που αναζητούν με αγωνία μία νέα πρόταση. Βλέπω ανθρώπους σκυθρωπούς που αισθάνονται μόνοι και έναν συνωστισμό συμπολιτών που επιθυμούν να συμβάλλουν στην πρόοδο του Δήμου Κοζάνης από θέση ευθύνης.

Η δική μου παρουσία αποτελεί συνέχεια του έργου μου και παίρνω δύναμη από την προτροπή συμπολιτών μας να ξεκινήσω από εκεί που σταμάτησα. Με καθαρή ματιά, με την αξιοποίηση της εμπειρίας μου, με την αγάπη και συμπαράσταση των πολιτών, ο Δήμος Κοζάνης μπορεί να βρει το βηματισμό του και να περάσει σε μία νέα εποχή.

Στην εποχή του αυτονόητου, των γρήγορων αποφάσεων και χρήσιμων επιλογών καλώ τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης να έρθουν δίπλα μας, να ακούσουν και να αξιολογήσουν τις προτάσεις μας, να γίνουν κοινωνοί και να βάλουμε κοινούς στόχους για το Δήμο Κοζάνης – πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας.

Άλλωστε η προοπτική του Δήμου μας – η προοπτική μας είναι μπροστά και πρέπει να την κάνουμε πράξη. Σ’ αυτή την προσπάθεια είμαστε πολλοί, έχουμε στόχους και είμαστε αποφασισμένοι. Είμαστε όλοι οι πολίτες που με αγωνία βλέπουμε τις ευκαιρίες να περνούν από μπροστά μας, πεπεισμένοι ότι είναι οι ευκαιρίες μας για τις οποίες θα αγωνιστούμε. Είναι το στοίχημα για το οποίο αξίζει κάθε προσπάθεια. Αφορά το μέλλον μας που θέλουμε να είναι καλύτερο. Γι΄αυτό καλούμε τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης να συστρατευτούν μαζί μ’ εμάς που πιστεύουμε στον τόπο μας και στην προοπτική του.
Σας ευχαριστούμε.

Μιχαηλίδης Κυριάκος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 08:40