Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 13:48

Πρωτιά του 8ου Γυμνασίου Κοζάνης στον μαθητικό διαγωνισμό της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Πρόκειται για τον διαγωνισμό που διεξήγαγε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, κατά τη σχολική χρονιά 2017-18, για τους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας

Europe in my region με τίτλο «Η Ευρώπη στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας». Ο μαθητικός διαγωνισμός φωτογραφίας, ζωγραφικής-σκίτσου, συγγραφής ιστορίας και δημιουργίας πολυμεσικού έργου με τη χρήση των ΤΠΕ είχε ως θέμα τα έργα που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και, πιο συγκεκριμένα, τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν οι μαθητές την παρουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Δυτική Μακεδονία.

Η αξιολόγηση και επιλογή των καλύτερων έργων έγινε σε δύο στάδια. Στο 1ο στάδιο έγινε η αρχική αξιολόγηση και επιλογή των τριών (3) καλύτερων έργων για κάθε κατηγορία από Επιτροπή στις κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Στο 2ο στάδιο έγινε η τελική αξιολόγηση και επιλογή των τριών (3) καλύτερων έργων ανά κατηγορία σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από μεικτή Επιτροπή που συγκρότησε η Περιφερειακή Διεύθυνση Α΄ θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.

Η μαθήτρια της Α΄ τάξης του 8ου Γυμνασίου Κοζάνης Μωυσιάδου Σοφία πήρε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία της φωτογραφίας ενώ η μαθήτρια της Γ΄ τάξης Κολιού Αναστασία πήρε το δεύτερο βραβείο στην ίδια κατηγορία. Ακόμη, ο μαθητής της Α΄ τάξης Τοσουνίδης Σάββας πήρε το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία της λογοτεχνικής έκφρασης. Το σχολείο μας θα συνεχίσει να προτρέπει τους μαθητές και τις μαθήτριες να παίρνουν μέρος σε διάφορες εξωδιδακτικές δράσεις καλλιεργώντας τις δεξιότητές τους. Στην τελετή βράβευσης που θα γίνει την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στο νέο κτίριο της ΚΔΒΚ θα είμαστε όλοι εκεί για να τους καμαρώσουμε.

 

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 8ου Γυμνασίου

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 14:02