Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 16:31

Μαθητές του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου διαμαρτυρήθηκαν εξω απο το σχολείο τους

Οι μαθητές έφτιαξαν μόνοι τους το πανό τους, το ζωγράφισαν με την αισιοδοξία την ανεμελιά της ηλικίας αλλά και με το έντονο το συναίσθημα της αβεβαιότητας. Δυστυχώς όμως γιαυτούς

έπεσαν πάνω στον τοίχο της τοπικής υπηρεσιακής ανευθυνότητας, βρέθηκαν αντιμέτωποι  με τον πολιτικό ωχαδερφισμό, την άθλια αισθητική των εγκαινίων, όπου επί μια ώρα άκουγαν τις ανοησίες και τα ψεύδη  βουλευτών και αυτοδιοικητικών παραγόντων και σήμερα στο βροχερό και φθινοπωρινό πρωϊνό, στεκόμενοι μόνοι, στην αυλή του σχολείου  μόνο με την συμπαράσταση των γονιών τους, κατάλαβαν πολύ καλά από τι ψεύτικα υλικά είναι φτιαγμένοι όλοι αυτοί οι τύποι που παρέλασαν από τα εγκαίνια του σχολείου τους.

Οι μαθητές έπεσαν πάνω στον τοίχο της πολιτικής υπουργικής αυθαιρεσίας και σήμερα κατάλαβαν την σκοπιμότητα που το υπουργείο από την μια μιλά για τις παιδικές τους ψυχές και από την άλλη βλέπει μόνο αριθμούς στην θέση τους.

Γονείς και μαθητές Β και Α τάξης έμειναν για δυο ώρες έξω από το σχολείο και στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στο γραφείο του Περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Κ. Κωσταντόπουλου και στην συνέχεια στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη όπου ο τελευταίος επικοινώνησε με το επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη καθηγητή κ. Αγγελόπουλο ζητώντας να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 17:54