Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 19:12

Ο Σύριζα Βοϊου για το λεκτικό περιστατικό νεαρού με τον βουλευτή Θέμη Μουμουλίδη

Αν ο νεαρός ,πόντιος την καταγωγή, κάτοικος της Σιάτιστας και ο θείος του  ήξεραν τους πραγματικούς προδότες της Ελλάδας, διαχρονικά,

τους υπαίτιους των μεγάλων καταστροφών που υπέστη η πατρίδα μας, ποιοι  προκάλεσαν τον ξεριζωμό  του Ελληνισμού της  Μικράς  Ασίας  το 1922 με τον βλακώδη μεγαλοϊδεατισμό τους, με το 1.000.000 πρόσφυγες στην Ελλάδα, (Πόντιους ,Μικρασιάτες κ.λ.π.),

Αν ήξεραν, θείος Και  ανιψιός  ποιοι πρόδιδαν  τους  Έλληνες πατριώτες στην τριπλή  κατοχή της  χώρας μας το 1940-1944, από τους  Βούλγαρους,  Ιταλούς και Γερμανούς φασίστες  και ποιοι ήταν οι συνεργάτες  τους.

Αν ήξεραν ποιοι ήταν οι πατριώτες που πολέμησαν τους 3 φασισμούς και απελευθέρωσαν την Ελλάδα (και τη Μακεδονία μας),με την μεγαλειώδη Εθνική Αντίσταση του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ που δόξασαν και τη Σιάτιστα στη θρυλική μάχη Βιγλας – Φαρδικάμπου.

Αν ήξεραν και οι δυο ανιστόρητοι και οι φασίζοντας θαυμαστές τους στο διαδίκτυο ,ποιοι πρόδωσαν την Κύπρο και η μισή ακόμα είναι κατεχόμενη από τους Τούρκους , αφού ξεριζώθηκε και προσφυγοποιήθηκε ένα κομμάτι του Κυπριακού Ελληνισμού.(Χούντα κλπ)

Αν ήξεραν ποιοι ευθύνονται για το ότι, από το 1992 μέχρι σήμερα το γειτονικό κράτος της FYROM ονομάζεται σκέτη Μακεδονία ,ενώ με τη συμφωνία των Πρεσπών θα αλλάξει ονομασία,

Αν ήξεραν δηλαδή ποιοι έλληνες είναι οι πραγματικοί ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, δεν θα τολμούσαν να αμαυρώσουν την τελετή κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο των ηρώων της μάχης της 4ης 11/1912, Κρητών και Σιατιστινών.

Το επεισόδιο που δημιούργησαν ήταν ολοφάνερα στημένο και καθοδηγημένο από το μαύρο μισαλλόδοξο και πατριδοκάπηλο παρασκήνιο που λειτουργεί και στη Σιάτιστα Δυστυχώς.

Δεν θα τολμούσαν να ασχημονήσουν, απεναντίας θα σεβόταν τον εκπρόσωπο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Μουμουλίδη ,συμπολίτη μας, Πόντιου την καταγωγή, ο οποίος τιμά το Κοινοβούλιο και το Κόμμα που ανήκει ,ως άνθρωπος της τέχνης και του πολιτισμού, πασίγνωστου σκηνοθέτη που αναδείχνει τον αρχαιοελληνικό και τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό με το εμπνευσμένο έργο του!.

Ξέρουμε ότι κάθε αδαής και ανιστόρητος γίνεται θρασύς και ανάγωγος. Εκθειάστηκαν στο διαδίκτυο (οι δυο κύριοι) από πάρα πολλούς συννομοίους τους  χυδαιολόγους και επικίνδυνα φασίζοντες. Ο φωτογράφος μάλιστα, ξεπέρασε τον ανιψιό του σε λεκτική βιαιότητα κατά του Βουλευτή και ως δασύτατοι και ανάγωγοι ,επιτίμησαν  βάναυσα και την τελετάρχη του Δήμου, κ.Ώττα Τάνια, καθώς κι έναν μαθητή του μουσικού σχολείου επειδή είπαν χαμηλόφωνα στους ταραξίες να μην  κάνουν φασαρία  σε τέτοιες στιγμές. Τον μαθητή μάλιστα  τον προσέβαλε κι όλας.

Πάντως να ξέρουν ότι στη Σιάτιστα μένουμε, κατοικούμε από ρίζα Σιατιστινοί  και πάρα πολλοί φίλοι και σύντροφοι του Θ.Μουμουλίδη. Περήφανοι απόγονοι και των αγωνιστών της απελευθέρωσης της Σιάτιστας από τους Τούρκους το 1912, αλλά και του Έπους της Εθνικής Αντίστασης  1941-1944, των θρυλικών μαχών Βίγλας –Φαρδύκαμπου, και όχι μόνο.

Ας προσέχουν λοιπόν οι θρασύτατοι  ανιστόρητοι  υβριστές , σαν τα εν λόγω άτομα.

Μαθήματα ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ όχι σε ΕΜΑΣ………….Αλλού!….

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΙΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 19:17