Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 12:19

Ο Βασίλης Κωσταντόπουλος καταγγέλλει οτι η δημοτική αρχή Σερβίων- Βελβεντού είναι απούσα απο τις διαδικασίες για την ανάπτυξη της αλιείας στην λίμνη Πολυφύτου

Συμμετείχα μετά από πρόσκληση του αντιπεριφερειάρχη κ. Πλακεντά Π. στην παρουσίαση της μελέτης για την ανάπτυξη της αλιείας στην λίμνη Πολυφύτου.

Παρουσιάστηκε μια εξαιρετική και πλήρης κατά την άποψή μου μελέτη, η οποία μπορεί να αποτελέσει τον οδηγό των ενεργειών για την ανάπτυξη της αλιείας με ορίζοντα δεκαετίας στην λίμνη Πολυφύτου. Το θετικό είναι ότι κατατέθηκε χρονοδιάγραμμα ενεργειών για την άμεση έναρξη έργων, ενώ ταυτόχρονα προβλέφθηκε και πρόγραμμα χρηματοδότησης των έργων αυτών.
Φορείς υλοποίησης των έργων είναι βασικά οι δήμοι, συλλογικοί φορείς αλλά και ιδιώτες.

Πόσο απογοητεύτηκα όμως όταν διαπίστωσα την πλήρη απουσία του δήμου Σερβίων-Βελβεντού όχι μόνο από την παρουσίαση της μελέτης αλλά και από την έλλειψη προτάσεων, οι οποίες θα έπρεπε να είχαν υποβληθεί από τον δήμο προς την Επιτροπή Διαβούλευσης.

Σε σχετική ερώτησή μου διαπιστώθηκε ότι ο δήμος Σερβίων-Βελβεντού απουσίαζε σχεδόν παντελώς από τις συσκέψεις της Επιτροπής, ενώ όπως είναι προφανές δεν έχει υποβάλλει καμία πρόταση, κάτι το οποίο φυσικά γνώριζα αφού στο δημοτικό συμβούλιο ποτέ δεν συζητήθηκε τέτοιο θέμα.

Πόσο τραγικό είναι αλήθεια να γίνονται τόσο σπουδαία πράγματα που αφορούν στην κυριολεξία τον δήμο μας, αφού το 75% της έκτασης της λίμνης ανήκει στον δήμο μας και ο δήμος μας θα είναι αυτός που θα υλοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των έργων και η δημοτική αρχή να είναι παντελώς απούσα.

Η παρουσία της σημερινής δημοτικής αρχής βλάπτει σοβαρά την περιοχή. 
Τουλάχιστον, απ’ την θλιβερή παρουσία της ας γίνουμε πιο σοφοί. 
Ψηφίζουμε με μυαλό και όχι με θυμό. Ψηφίζουμε αυτούς που στα σίγουρα δημιουργούν πρόοδο στον τόπο. Όχι άλλα πειράματα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 12:30