Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 15:45

Θ. Καρυπίδης: «Με διάθεση ειλικρίνειας επιλύουμε άμεσα τα προβλήματα»

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των χωριών Αγίου Δημητρίου και Ρυακίου ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που προκάλεσε ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης

και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στο κτήριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ Κοζάνης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης Μίμης Δημητριάδης και Θέμης Μουμουλίδης, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ηλίας Κάτανας, η Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα ΔΕΗ Μαρία Καρυπίδου, ο Διευθυντής της ΔΕΗ Κων/νος Θεοδωρίδης, οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου και Ρυακίου και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για την καταπολέμηση της ανεργίας Αγ. Δημητρίου και Ρυακίου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε συζήτηση και ανταλλάχθηκαν απόψεις από όλες τις πλευρές σε πολύ καλό κλίμα, με διάθεση ειλικρίνειας για όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή, έτσι ώστε να βρεθούν άμεσα οι λύσεις σε αυτά.

«Με διάθεση ειλικρίνειας και γνωρίζοντας τα προβλήματα της περιοχής, στοχεύουμε όλοι μαζί με αμεσότητα να τα επιλύσουμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων» τόνισε μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 15:49