Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 11:09

Επιθετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για τον Λάζαρο Μαλούτα

 Ο κ. Μαλούτας που τα τελευταία  τέσσερα χρόνια πολλές φορές  χρησιμοποίησε  την τακτική της «λάσπης στον ανεμιστήρα»,  εκδήλωσε άμεσα αντανακλαστικά όταν αισθάνθηκε ότι εθίγη η διοίκηση του  από μια φράση του Γ.Γ. του Δήμου

στη Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης  , την οποία στη συνέχεια αιτιολόγησε σε διευκρίνιση του στην οποία επεσήμανε πως δεν αφορούσε σε κανέναν συγκεκριμένο πρόσωπο ή παράταξη που διατέλεσε διοίκηση στο Δήμο Κοζάνης.

 Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για τα όσα έχουν ακουστεί δημόσια από πλευράς της παράταξης του  όπως το περίφημο και συκοφαντικό  «παντεσπάνι», το «τι ακούγεται στην πιάτσα», το περίφημο «non paper» για το θέμα του στολισμού της Αποκριάς του 2017 και τον συκοφαντικό συσχετισμό του με το ΔΗΠΕΘΕ και πολλά ακόμη.

Γνωρίζει επίσης  πολύ καλά ότι σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας, επιλέξαμε απόλυτα συνειδητά να μην «σπεκουλάρουμε» σε ζητήματα του παρελθόντος  αν και θα μας ήταν πολύ εύκολο. Αντίθετα, επιλέξαμε όπου απαιτήθηκε, χωρίς τυμπανοκρουσίες, να στείλουμε τα ζητήματα αρμοδίως για διερεύνηση και  να αναμένουμε τις τελεσίδικες αποφάσεις.

Μάλλον αυτή την επιλογή μας κάποιοι την έχουν εκλάβει ως αδυναμία. Λάθος κάνουν!

Το πραγματικό όμως ζήτημα του κ. Μαλούτα, είναι ότι δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι ο Δήμος Κοζάνης λειτουργεί, ειδικά στην οικονομική του διαχείριση,  εντελώς διαφορετικά σήμερα από αυτόν που άφησε πριν μερικά χρόνια. Και αυτό το γνωρίζουν οι δημότες της Κοζάνης.

Επειδή λοιπόν ο κ. Μαλούτας αναφέρεται σε «αφωνία» της Δημοτικής Αρχής για  θέματα που αφορούν την διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, παρά το γεγονός πως  έχουμε απαντήσει αναλυτικότατα και επανειλημμένως, μας δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία να ανοίξουμε το θέμα.

Και εκεί θα έχουν όλοι την ευκαιρία να καταλάβουν…

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 11:21