Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 08:47

Προετοιμασίες για τις επερχόμενες εκλογικές μάχες στην οργάνωση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Δυτικής Μακεδονίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Το Ποτάμι διεξήγαγε  με επιτυχία στις αρχές Νοεμβρίου το 3ο συνέδριό του. Μία επιτυχία η οποία ήταν και ποσοτική σε αριθμό μελών, αλλά κυρίως ποιοτική σε επίπεδο συζήτησης, παραγωγής συμπερασμάτων και αποφάσεων για το μέλλον.
 Το Ποτάμι συνεχίζει την πορεία του αυτόνομο, συνεπές στις αρχές του και με αταλάντευτη την θέληση για μεταρρυθμίσεις. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι "είμαστε η συμμαχία του αλλιώς". Διότι όλοι εμείς στο Ποτάμι θέλουμε την Ελλάδα αλλιώς. Μια Ελλάδα αλλιώς στην οικονομία, στην παιδεία, στην υγεία. Μια Ελλάδα αλλιώς στην αντίληψη των ατομικών διακαιωμάτων, μια Ελλάδα αλλιώς περιβαντολλογικά. Κυρίως μια Ελλάδα με την δημόσια διοίκησή της σίγουρα αλλιώς. Μόνο μια δημόσια διοίκηση πλήρως αποκομματικοποιημένη θα μπορέσει να κάνει πράγματι την Ελλάδα αλλιώς.
 Είμαστε στο Ποτάμι διότι πιστεύουμε στην αναγκαιότητα των μεταρρυθμίσεων. Συνεχίζουμε όλοι στο Ποτάμι διότι δεν παζαρεύουμε τις αξίες μας με τα παλαιοκομματικά ιερατεία. Κι αυτό είναι φανερό σε όποιον θέλει να το δει και παρά την έντονη προσπάθεια σπίλωσης από μερίδα του τύπου.
 Οι επόμενοι μήνες θα είναι μήνες προεκλογικοί. Ήδη παίρνουμε γεύση από την αντίληψη για την πολιτική των παλαιών κομμάτων. Μια αντίληψη η οποία δυστυχώς φαίνεται να διαχέεται και προς την τοπική αυτοδιοίκηση. Εμείς στο Ποτάμι βλέπουμε και τον πολιτικό διάλογο αλλιώς. Γι' αυτόν τον λόγο καλούμε κοντά μας όλους εσάς που ψυθιρίζετε την φράση "θέλω την Ελλάδα αλλιώς". Καλούμε κοντά μας όλους εσάς που απαιτείτε μεταρρυθμίσες. Που θεωρείτε απαραίτητες τις μεταρυθμίσεις.
 
Μιχούλας Στέλιος
 
αντιπρόσωπος Δυτικής Μακεδονίας
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 08:50