Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 14:17

Κλειστά τα σχολεία σε όλη την δυτική Μακεδονία για τις 8 Ιανουαρίου 2019

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο ολικός παγετός που επικρατεί σε πολλές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας υποχρέωσε τους δημάρχους τόσο  για λόγους ασφαλούς  μεταφοράς των μαθητών όσο και του χρόνου πoυ χρειάζονται

ορισμένα σχολικά συγκροτήματα σε περιοχές που έχουν λέβητες πετρελαίου και βρίσκονται σε υψόμετρο να αποκτήσουν οι αίθουσες τις θερμοκρασίες που είναι απαραίτητες, να κλείσουν όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ ΜΠΕ οι δήμαρχοι, Βοϊου, Γρεβενών, Δεσκάτης και Φλώρινας που τα σχολικά τους συγκροτήματα ζεσταίνονται με λέβητες πετρελαίου οι θερμοκρασίες το πρωί στις 08.00 κυμαίνονται μεταξύ -15 έως -18 βαθμούς κελσίου.

Έτσι  στην ΠΕ Κοζάνης τα σχολεία με απόφαση των δημάρχων Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων Βελβεντού και Βοϊου θα παραμείνουν κλειστά. Επίσης στην ΠΕ Φλώρινας με αποφάσεις των δημάρχων Φλώρινας και Αμυνταίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Στην ΠΕ Γρεβενών με απόφαση του δημάρχων Γρεβενών τα σχολεία θα παραμείνουν  κλειστά για τις 8 & 9 Ιανουαρίου ενώ στο δήμο Δεσκάτης  μόνο για την Τρίτη 8 Ιανουαρίου. Τέλος στην ΠΕ Καστοριάς με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη  Σωτήρη Αδαμόπουλου, όλα τα σχολεία του νομού για τις 8 Ιανουαρίου θα είναι κλειστά  εξαιτίας της συμμετοχής των σχολείων στις καρναβαλικές εκδηλώσεις Ραγκουτσάρια 2019 που διοργανώνει ο δήμος Καστοριάς.

Για τον δήμο Πρεσπών θα υπάρξει ανακοίνωση αργά το απόγευμα 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 14:30