Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 19:41

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης και η ΕΛΜΕ σε παράσταση διαμαρτυρίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης αποφάσισε - στα πλαίσια δράσεων της ΔΟΕ - να συμμετέχει στην κινητοποίηση εκπαιδευτικών μονίμων και αναπληρωτών

την Δευτέρα 14/1/2019 και ώρα 1.30΄ μ.μ, και να πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης (οδός  Μακρυγιάννη 5). Οι εκπαιδευτικοί που εργαζόμαστε στην Α/θμια Εκπαίδευση περιμένουμε άμεση λύση στο παραπάνω  Αίτημα.

Το  Δ.Σ. του συλλόγου μας στον αγώνα της διεκδίκησης των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση, απαιτεί την άμεση απόσυρση του συστήματος που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, με το οποίο ουσιαστικά απαξιώνει την προϋπηρεσία και το πτυχίο.

Το σύστημα που ανακοινώθηκε και τέθηκε σε «διαβούλευση» δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα εμπόριο ελπίδας προς τους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς και  περιφρόνηση των αναπληρωτών που καλύπτουν πάγιες ανάγκες της εκπαίδευσης στις εσχατιές της χώρας.

ΕΛΜΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Στο πλαίσιο των δράσεων που αποφάσισε το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. ενάντια στο σύστημα διορισμών, το οποίο ανακοίνωσε πρόσφατα ο Υπουργός Παιδείας, την Δευτέρα 14/1/2019 θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 13:30 μ.μ., συλλαλητήριο και πορεία προς τη Βουλή.

Συμπληρωματικά η ΕΛΜΕ Εορδαΐας καλεί τους συναδέλφους σε παράσταση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 14-1-2019 στις 13:30 στην Π.Δ.Ε. Δ.Μακεδονίας.

 

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ΕορδαΐαςΟ Πρόεδρος                                          Ο Γ. Γραμματέας

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 19:45