Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 16:41

Εγινε η κλήρωση των οικοπέδων στους δικαιούχους του νέου οικισμού Ποντοκώμης Τι δήλωσαν Περιφερειάρχης και δήμαρχος Κοζάνης

Δήλωση του Λευτερη Ιωαννιδη

Σήμερα έγινε η κλήρωση των οικοπέδων στο νεο οικισμό της Ποντοκώμης.Ειναι μια σημαντική ημέρα για το χωριό αλλά και για τον Δήμο Κοζάνης.

Ήδη ο Δήμος Κοζάνης έχει λάβει τα χρήματα της αποζημίωσης, έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες της επόμενης φάσης και ξεκινάμε τις επόμενες εβδομαδες στην δημοπράτηση των έργων.

Μέσα στον Φεβρουάριο θα γίνει λαϊκη συνέλευση στο χωριό, σε συνεργασία με την Περιφέρεια, ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες για οτι έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια και τον προγραμματισμο για το επόμενο διάστημα.

Για μερικούς, αντιλαμβάνομαι ότι τους είναι αρκετά δύσκολο να αποδεχτούν ότι για το συγκεκριμένο θέμα έδω και 4 χρόνια συνεχώς διαψεύδονται.

Δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη

Στο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της κλήρωσης  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης επεσήμανε στους κατοίκους τη σημαντική συμβολή της Β’ Επιτροπής, αλλά και τις προσπάθειες που έγιναν σε κεντρικό επίπεδο από την περιφερειακή αρχή με τις απαραίτητες τροπολογίες για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα.

«Την εντολή που μας δώσατε το 2014 και την εμπιστοσύνη που πήραμε, πρέπει να την εξελίξουμε, έτσι ώστε όλοι μαζί να κάνουμε ένα χωριό πρότυπο. Και σε αυτό να υπάρχει η ομόνοια, η αγάπη, και να είναι ένα υποδειγματικό χωριό για όλα τα υπόλοιπα» τόνισε ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 16:45