Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 18:06

H απάντηση του X. Κάτανα στον βουλευτή Γιάννη Θεοφύλακτο, με αφορμή το ερώτημα του τελευταίου στον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα επισκεφθεί την Κοζάνη

Ο πανικός του Γιάννη Θεοφύλακτου για την επίσκεψη του αυρινού πρωθυπουργού στην Κοζάνη είναι κάτι παράπάνω απο εμφανής κι αυτός είναι ο λόγος που εκδηλώνεται με ασυναρτησίες, με πολιτικές ανοησίες, αλλά και με θράσος.  Θεωρώ υπερβολή αλλά και χαμένο χρόνο (σε σχέση με τον κ. Θεοφύλακτο ως βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης) να απαντήσω επί της ουσίας στους αβάσιμους και ανόητους ισχυρισμούς του, για τη θέση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα της Μακεδονίας.

Θα υπενθυμίσω μόνο, απευθυνόμενος κυρίως στους συμπολίτες μας, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει ξεκάθαρα και προς κάθε κατευθυνση ότι ο ίδιος και η Νέα Δημοκρατία θα βρεθούμε απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών, όπου χρειαστεί, διότι είναι μια κακή συμφωνία, η οποία για πρώτη φορά εκχωρεί στους γείτονες μας 'μακεδονική' γλώσσα, 'μακεδονική' ταυτότητα, 'μακεδονική' εθνότητα. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εξηγήσει μεθαύριο και απο την Κοζάνη, γιατί διαφωνούμε με αυτή την επιβλαβή Συμφωνία. Και αυτά που θα πεί, θα έχουν ιδιαίτερη αξία, διότι θα τα πεί απο έναν τόπο που ανέδειξε σπουδαίους αγωνιστές του Μακεδονικού αγώνα, απο έναν τόπο όπου ο ίδιος ο Παύλος Μελάς ήλθε και σχεδίασε αυτό τον αγώνα.  

Στο μεταξύ ο Γιάννης Θεοφύλακτος ας επιμείνει στον ελάχιστο κυβερνητικό χρόνο που του απομένει, να συμπορεύεται με ένα κόμμα που στηρίζει μια κυβέρνηση κουρελού, η οποία με τη σειρά της στηρίζεται με απόγνωση σε δεκανίκια πρόθυμων. Πρόβλημά του. 
Είναι όμως και πρόβλημα της κοινωνίας όταν υπάρχουν πολιτικοί που στηρίζουν μια κυβέρνηση η οποία ευτελίζει απροκάλυπτα τον κοινοβουλευτικό βίο και τους δημοκρατικούς θεσμούς, που λέει τεράστια ψέματα στον κόσμο και φαντασιώνεται 'εξόδους' απο τα μνημόνια ενώ την ίδια ώρα εκβιάζει δήμους και περιφέρειες να μεταφέρουν τα αποθεματικά τους στην τράπεζα της Ελλάδος, διότι τελικά ούτε βγήκαμε από τα μνημόνια, ούτε βγήκαμε από την εθνική επιτήρηση. 

“Καληνύχτα” κ. Θεοφύλακτε, θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα όταν ο λαός της Κοζάνης, όπως και όλης της Ελλάδας, μας απαλάξει απο την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ και επαναφέρει την Πατρίδα στην κανονικότητα, με τη Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό. 

Στο μεταξύ “ελπίζω” να μη στραφείτε εναντίον μου νομικά, όπως κάνει ο 'σύντροφός' σας Μίμης Δημητριάδης, με όσους διαφωνούν μαζί του και τον θεωρούν 'ανεπιθύμητο'. Όμως κι αν σκοπεύετε να κάνετε το ίδιο, σας το έχω δηλώσει προσωπικά και με την υπόθεση της Ακρινής (όπου εξακολουθείτε να ποιείτε την νήσσαν), σας το επαναλαμβάνβω και τώρα: Ιδού η Ρόδος!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 18:12