Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 15:27

Τα μέλη του χορευτικού τμήματος του ΚΑΠΗ Σιάτιστας στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία τα Κοζάνης

Τα μέλη του χορευτικού τμήματος του ΚΑΠΗ Σιάτιστας παρουσίασαν στην κεντρική πλατεία τα Κοζάνης, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της περιοχής.

Αμέσως μετά μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των ΚΑΠΗ Τσοτυλίου και Νεάπολης του Δήμου Βοΐου, παρακολούθησαν την καυστική σάτιρα των Κασμιρτζίδων Κοζάνης, στην θεατρική παράσταση «Τ’ς Γλύκας .. Ου Κουνιάδους» στην αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης.

Πρόκειται για μια παράσταση που ανεβάζει στην Κοζανίτικη διάλεκτο την περίοδο της αποκριάς ο σύλλογος «Καρμιρτζήδις»,  χαρίζοντας άφθονο γέλιο σε όλους όσοι την παρακολούθησαν.

Ο Δήμος Βοΐου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Συλλόγο  Κασμιρτζίδες Κοζάνης και τον πρόεδρο κ. Γιάννη Πλόσκα, για την ευγενική παραχώρηση που έκαναν προς τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Βοΐου , να πληρώσουν το μισό αντίτιμο του εισιτηρίου για την παράσταση τους και για την ευαισθησία και την στήριξη την οποία δείχνουν σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, καθώς τα έσοδα της παράστασης, θα διατεθούν στον Σύλλογο Ατόμων με Αυτισμό Ν.Κοζάνης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 15:49