Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 22:39

Η διεύθυνση του Γυμνασίου Λευκοπηγής για την συμμετοχή του σχολείου στο Dancing toy Connect στην Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση (φωτο)

 Η Διευθύντρια Γκέλη Κουσκουλή, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λευκοπηγής Κοζάνης, συγχαίρουν

θερμά τους μαθητές που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα DANCING TO CONNECT της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για την εξαιρετική τους παρουσία.

      Οι μαθητές της χορευτικής ομάδας εξασκήθηκαν στο χώρο του σχολείου για δέκα μέρες σε μια χορογραφία μοντέρνου χορού με την καθοδήγηση των καταξιωμένων χορευτών-δασκάλων του Ιδρύματος, Έλενας  Σταυροπούλου και Άρη Παπαδόπουλου.

       Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ  Κοζάνης το Σάββατο 16  Μαρτίου και στις 31 Μαρτίου στη θεατρική αίθουσα του Ιδρύματος Ωνάση στην Αθήνα. Τέτοιες δράσεις πλουτίζουν τις εμπειρίες των μαθητών και συντελούν στην ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Οι μαθητές συνεργάστηκαν άψογα και  επικοινώνησαν μεταξύ τους, με τους δασκάλους τους και με τους  μαθητές των άλλων σχολείων  που επελέγησαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, όπως ήταν και ο τίτλος του προγράμματος: «Χορεύω, άρα Επικοινωνώ». 

 

Από τη Διεύθυνση

https://www.onassis.org/el/whats-on/dancing-to-connect

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 22:52