Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 10:19

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την συγκεντρωση Εθνικιστών στην Πτολεμαϊδα: "Οχι στους επίγονους των ταγμάτων ασφαλείας και των Γκοτζαμάνηδων- φάνηκε το αληθινό τους πρόσωπο"

Τώρα που έπεσαν οι μάσκες, φάνηκε το αληθινό σας πρόσωπο.

Τη στιγμή που συντάσσεται η ρηματική διακοίνωση για το απαράγραπτο δικαίωμα της χώρας μας στην διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και η ΧΑ δημιουργεί χαμό στο ελληνικό κοινοβούλιο,

προσβάλλοντας τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας, την ίδια στιγμή ομοϊδεάτες τους σε σχηματισμό ταγμάτων εφόδου, επιχειρούν να δημιουργήσουν αντισυγκέντρωση στην Πτολεμαΐδα και να ακυρώσουν πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.

Δύο ακροδεξιές ομάδες, μία εισαγόμενη από τη Κατερίνη και μία τοπική που αυτοπροσδιορίζεται ως «Πτολεμαίοι Μακεδόνες», με εμπρηστικά συνθήματα όπως, «φωτιά-φωτιά στα κόκκινα σκυλιά», «αλήτες προδότες πολιτικοί» κ.α., προσέβαλαν με την παρουσία τους αυτό το μαρτυρικό τόπο, εκτοξεύοντας απειλές και ύβρεις, πιστεύοντας πως οι δημοκρατικοί πολίτες της Εορδαίας θα φοβηθούν και η εκδήλωση θα ακυρωθεί.

Όμως αυτή  η πόλη της ειρηνικής συνύπαρξης, αυτός δημοκρατικός τόπος, ο τόπος των προσφύγων προγόνων μας που δημιούργησαν πολιτισμό με τους ντόπιους κατοίκους, είπε ένα βροντερό όχι στους επίγονους των ταγμάτων ασφαλείας και των Γκοτζαμάνηδων, τους νεοναζί υβριστές της δημοκρατίας.

Και η συγκέντρωση έγινε και επιτυχία είχε και οι μάσκες έπεσαν φανερώνοντας το αληθινό τους πρόσωπο. Το πρόσωπο του φασισμού και του μίσους.

Νίκησε η δημοκρατία, ο διάλογος και ο πολιτισμός.

Με αυτό το πραγματικό τους πρόσωπο πλέον θα τους αναγνωρίζουμε, ως παρακρατικές εγκληματικές οργανώσεις, που επιδίδονται σε ασκήσεις πατριδοκαπηλίας σπέρνοντας το μίσος και το διχασμό σε αυτή την ήσυχη πόλη.

Από εδώ και πέρα τους θεωρούμε ηθικούς αυτουργούς, κάθε πράξης βίας, ή στοχοποίησης πολιτών.

Καλούμε κάθε δημοκράτη Εορδαίο πολίτη, να γυρίσει την πλάτη του σε όσους σπέρνουν το διχασμό, αλλά και σε αυτούς που τους καλύπτουν.

Καλούμε τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, και τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις, να πάρουν θέση απομονώνοντας τους κήρυκες του μίσους.

Κανείς πλέον δε μπορεί να δείχνει ανοχή, για μικροπολιτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους.

Κανείς πλέον δε μπορεί να αναγνωρίσει αυτές τις εγκληματικές συμπεριφορές ως πολιτικές.

Η Εορδαία των μαρτυρικών χωριών, ο τόπος της δημοκρατίας και του πολιτισμού έδωσε την απάντηση που πρέπει στις οργανωμένες νεοναζιστικές συμμορίες, αλλά και σε αυτούς που τους χρησιμοποιούν ως τους «χρήσιμους ηλίθιους» για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.

Κανείς πλέον δεν μπορεί να σιωπά, ή να λέει «δεν ξέρω».

Τώρα που έπεσαν οι μάσκες ξέρεις.

Γραφείο Τύπου ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 10:24