Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 08:48

Tο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης για το Άγιο Όρος

Μέσα στο αναστάσιμο κλίμα των ημερών, γέμισε η Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης για την εκδήλωση αφιέρωμα στο Άγιο Όρος που συνδιοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» με το Σύλλογο για τη Διαφύλαξη της Πνευματικής μας κληρονομιάς «Μακρυγιάννης».

Η εκδήλωση ήταν το επιστέγασμα των δραστηριοτήτων που έλαβαν χώρα σε ένα από τα πολλά προγράμματα (πολιτιστικά, περιβαλλοντικά, αγωγής υγείας) που κάθε χρόνο πραγματοποιεί το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας παράλληλα με τα μαθήματα γενικής και μουσικής παιδείας.

Περιελάμβανε ένα βίντεο από την επίσκεψη του σχολείου στο Άγιο Όρος το Μάρτιο του 2019, ύμνους από το Σύνολο Βυζαντινής Μουσικής υπό τη διεύθυνση του κ. Θεοδωρόπουλου Θωμά, την κεντρική ομιλία του ιερομονάχου π. Γρηγορίου προσκεκλημένου από την Ιερά Μονή Γρηγορίου του Αγίου Όρους με θέμα «Οι νέοι και το Άγιο Όρος», ένα απάνθισμα ποντιακών τραγουδιών αφιερωμένων στην Παναγία με λύρα και νταούλι και τραγούδια από τη Χορωδία και την Ορχήστρα του Συνόλου Έντεχνης και Λαϊκής Μουσικής του σχολείου υπό τη διεύθυνση της κ. Τζιουρά Κλαίρης.

Ευχαριστούμε όλους όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση, αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία της και ιδιαίτερα τους μαθητές και μαθήτριες που για ακόμη μια φορά αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους για να παρουσιάσουν ένα μέρος της δουλειάς που πραγματοποιείται στο σχολείο.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 08:51