Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 21:37

Ελεύθεροι οι εξι πρόσφυγες και ο νεαρός Αιανιώτης, συνεχίζεται η προκαταρκτική έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων απο την Αιανή Μήνυση κατέθεσε και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου

του Σπύρου Κουταβα

Με εντολή Εισαγγελέα οι έξι ανήλικοι που ενεπλάκησαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο στην Αιανή αφέθηκαν ελεύθεροι. Ορίστηκε δικάσιμος για την Τρίτη 18 Ιουνίου.  Τους έχουν απαγγελθεί  κατηγορίες για βαριές σωματικές βλάβες σε συναυτουργία.

Επίσης για τον έναν εκ των Αιανιωτών που συμμετείχαν στα επεισόδια ο εισαγγελέας ζήτησε να ολοκληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση για το σύνολο των εμπλεκομένων  της παρέας και όσων συμμετείχαν στους βανδαλισμούς και τους ξυλοδαρμούς που έγιναν το βράδυ της εισβολής  και να απαγγελθούν οι κατηγορίες συνολικά για όλα τα πρόσωπα

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται να τακτοποιηθούν τρεις η τέσσερις ακόμη περιπτώσεις δραστών από την παρέα των Αιανιωτών και εισβολέων.  

Με εντολή Εισαγγελέα οι έξι νεαροί θα μεταβούν στον νοσοκομείο Κοζάνης για εξετάσεις αφού σύμφωνα με τους συνοδούς τους και όσα έχουν ήδη δηλώσει και οι ίδιοι φέρουν τραύματα εκδορές στο πρόσωπο και στο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε συλλέξει όλο το συμβάν ξεκίνησε από μια κουβέντα που ακούστηκε στον αέρα  αναβαθμίστηκε σε λεκτικό διαπληκτισμό και στην συνέχεια οι δύο παρέες πιάστηκαν στα χέρια.

Το γεγονός διαδόθηκε γρήγορα στο χωριό και αμέσως ομάδα κατοίκων ακόμη και από τα τραπέζια του πανηγυριού συγκεντρώθηκε έξω από το χώρο της δομής φιλοξενίας, ενώ ορισμένοι από αυτούς εισέβαλλαν στο ξενοδοχείο  απείλησαν τα δύο άτομα που ήταν ως προσωπικό βάρδιας και σύμφωνα με τα στελέχη τής δομής πολλοί εξ αυτών εισήλθαν στα δωμάτια και κτύπησαν δύο νεαρούς που δεν είχαν καμία συμμετοχή με το προηγούμενο γεγονός.

Οι ζημιές στο ξενοδοχείο από τον «μαινόμενο όχλο» δεν είναι μεγάλες αλλά έχει καταστραφεί μέρος ξενοδοχειακού εξοπλισμού και έχουν υποστεί ζημιές οι εγκαταστάσεις της παιδικής χαρά στον αύλειο χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του vetonews  έχει κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου από την ιδιοκτησία του ξενοδοχείου για τις λεηλασίες που έκαναν οι νυκτερινοί εισβολείς.  

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 08:28