Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 17:40

Οι Σύλλογοι Γονέων Ατόμων με Αναπηρία «Ηλιαχτίδα» και με Αυτισμό Ν.Κοζάνης για την παράσταση "Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων""

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ.Μακεδονίας «Ηλιαχτίδα» και ο  Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν.Κοζάνης

ευχαριστούν θερμά τους συντελεστές της παράστασης "Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων" που παρουσιάστηκε την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.  Κοζάνης από το Τμήμα Διαφορετικότητας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Σκηνοθέτη Γεώργιο Δερνίκα ο οποίος με υπομονή και επιμονή πραγματοποίησε και  παρουσίασε στο κοινό την παράσταση "Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων",  μαζί με τις εξαιρετικές συνεργάτιδες Τάσα Βαβλιάρα, Γιάννα Βαϊνά, Βενετία Νάση, Κωνσταντίνα Λάλλου, Κωνσταντίνα Κοπούκη και Εύη Παπαμάρκου.

Συνοδοιπόροι και πρωταγωνιστές σ’αυτό το θαυμάσιο ταξίδι ήταν τα παιδιά μας Βασιλική Βαλιάκα, Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, Βούλα Δεληζήση, Αστέριος Ζάμπακας, Βίκυ Ζαχοπούλου, Πάρης Καφτεράνης, Ραφαηλία Κουμασίδου, Στέφανος Λέντζης, Θεόδωρος Λότσιος, Μυρτώ Μητσιάκου, Γιώργος Νίκου, Ειρήνη Πολύζη, Παναγιώτα Τζιότζου, Χαρίσιος Τσιπλακάκης, Μαρία Τσίρκα, Γεώργιος Χανής, Αλέξανδρος Χάτσιος καθώς και οι υπέροχες και εξαιρετικές εθελόντριες Λήδα Βαλιάκα, Χαρά Καράκοντη, Κωνσταντίνα Κορονίδου, Σοφία Μίγγου, Αγγελική Ουέση, Νεφέλη Παπαϊωάννου, Θεοδώρα Σιώζου, Ελευθερία Τσιαΐρη, Χριστίνα Τυριακίδου και ο εκπληκτικός εθελοντής Γιώργος Παπαδόπουλος.

 Επιπροσθέτως, ευχαριστούμε θερμά για την εθελοντική προσφορά τους από τον Χοροχώρο “Έκφραση” τις Κωνσταντίνα Κοπούκη, Βερενίκη Κουταβά, Χριστίνα Ρηγούλη, Ραφαηλία Τσαμπούρη, για το μακιγιάζ από το Δ.Ι.Ε.Κ. Κοζάνης τις Αλεξία Λίτσιου, Ευαγγελία Ζαρκαδά, Φανή Λιούλια, καθώς και για τα χτενίσματα από το iosif Qualite τους Ιωσήφ Λαζαρίδη, Φωτεινή Καλημέρη, Μαρία Μαρκοπούλου.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και σημαντική βοήθειά σας, ήταν πραγματικά πολύτιμη. Επίσης ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν στην παράσταση και αγκάλιασαν την προσπάθεια του Τμήματος Διαφορετικότητας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 17:44