Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 19:32

Στα χωριά του Ελλησπόντου η υπ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καλλιόπη Βεττα

Η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα επισκέφτηκε τα χωριά του Δήμου Κοζάνης  Δρέπανο,  Άγιο Δημήτριο, Τετράλοφο, Κοιλάδα, Καπνοχώρι και Μαυροδένδρι

την Τρίτη  2 Ιουλίου. Συναντήθηκε με τους κατοίκους της περιοχής  οι οποίοι την υποδέχθηκαν θερμά και σε συζήτησή τους η Καλλιόπη Βέττα τόνισε ότι θα παλέψει για μια Ελλάδα κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης που σέβεται και αγαπάει τα παιδιά της. 

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου επισκέφτηκε την Πτολεμαΐδα και συνάντησε τον κόσμο που βρισκόταν στη λαϊκή αγορά καθώς και στα εμπορικά καταστήματα και μαγαζία της πόλης.

Στη συνέχεια έδωσε το παρόν σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα, όπου τραγούδησε για τα παιδιά του συλλόγου.

Στη συνέχεια μετέβη στην Ποντοκώμη όπου είχε συνάντηση με τους κατοίκους του χωριού και συζήτησαν ένα απο τα πιο σημαντικά ζητήματα που τους αποσχολεί, αυτό της μετεγκατάστασης.

Η χθεσινή της ημέρα έκλεισε με την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησε η υποψήφια Βουλευτής στο καφέ Άλσος στο Πάρκο του Αγίου Δημητρίου. 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 19:42