Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 15:57

Μια υποψηφιότητα για την θέση του πρύτανη και δυο για αντιπρυτάνεις έχουν κατατεθεί μέχρι στιγμής στο πρωτόκολλο του ΠΔΜ

του Σπύρου Κουταβα

Σε προεκλογικούς ρυθμούς η πανεπιστημιακή κοινότητα του πανεπιστημίου δυτικής Μακεδονίας. Οι εκλογές σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πρύτανη Αντώνη Τουρλιδακη

που έκανε στην έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου στις 31 Μαϊου 2019, θα γίνουν στις 21 Αυγούστου.

Οι εκλογές θα αναδείξουν τον Πρύτανη και τους τέσσερις Αντιπρυτάνεις του πανεπιστημίου των οποίων η θητεία ξεκινά την  1η Σεπτεμβρίου 2019 και ολοκληρώνεται την 31η Αυγούστου 2022. Η  θητεία του υπηρετούντος Πρύτανη λήγει στις 31-8-2019. Σύμφωνα με πληροφορίες του vetonews μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί επισήμως όπως προβλέπουν οι κανονισμοί οι παρακάτω υποψηφιότητες.

Για την θέση του πρύτανη του ΠΔΜ:

α) ο καθηγητής και κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής Θόδωρος Θεοδουλίδης

Για την θέση των Αντιπρυτάνεων :

α) η καθηγήτρια της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας Άννα Σπύρτου

β) ο  Καθηγητής της Σχολής Οικονομικών Επιστημών  Νικόλαος Σαριαννίδης

Ενδιαφέρον για να είναι υποψήφιοι στην θέση πρύτανη η των Αντιπρυτάνεων σε κατά’ιδίαν συζητήσεις έχουν εκδηλώσει και άλλα  μέλη ΔΕΠ, πλην όμως δεν έχουν καταθέσει ακόμη και επισήμως την αίτηση τους.

Σύμφωνα με την διαδικασία η υποψηφιότητα για το αξίωμα του Πρύτανη ή Αντιπρύτανη υποβάλλεται στον Πρύτανη του Ιδρύματος μέχρι και τη Δευτέρα 5η Αυγούστου 2019 και ώρα 15:30, με αίτηση του/της ενδιαφερόμενου/ης που κατατίθεται αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου στο Τμήμα Πρωτοκόλλου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Πάρκο Αγίου Δημητρίου 2ος Όροφος Κοζάνη, ή ηλεκτρονικά (στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με κάλπη, όπου το εκλεκτορικό σώμα αποτελούμενο από μέλη ΔΕΠ ΕΤΕΠ,ΕΔΙΠ, ΕΕΠ και διοικητικών υπαλλήλων του ιδρύματος, με δύο ψηφοδέλτια όπου θα είναι εγγεγραμμένα τα ονόματα των υποψηφίων, θα ψηφίζουν ταυτόχρονα για τον Πρύτανη και τους Αντιπρυτάνεις.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019, από τις 8:00 έως τις 18:00, σε χώρους που θα ορίσει  η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 17:57