Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 12:15

Στις εγκαταστάσεις της ΔΙΑΔΥΜΑ οι πρόσφυγες απο την Προσωρινή Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιανής

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, η Προσωρινή Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, στο πλαίσιο του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της ΔΙΑΔΥΜΑ.

Η ξενάγηση ξεκίνησε από την Τοπική Μονάδα Διαχείρισης Απορριμμάτων Κοζάνης, όπου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τη μηχανική αποκομιδή των αστικών απορριμμάτων, τη μεταφόρτωση, την ανακύκλωση υλικών (πλαστικού, γυαλιού, αλουμινίου, χαρτιού) και τη μηχανική επεξεργασία και αξιοποίησή τους.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στον Περιφερειακό ΧΥΤΑ (Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων), ένας χώρος κατάλληλα διαμορφωμένος που χρησιμοποιείται για την εναπόθεση αστικών στερεών αποβλήτων επί του εδάφους, ώστε να ελαχιστοποιούνται οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Στο τέλος μιας τόσο πλούσιας σε πληροφορίες και εκπαιδευτικά ερεθίσματα ημέρας, θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό και τη διοίκηση της ΔΙΑΔΥΜΑ και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη στο τόσο δύσκολο, αλλά και τόσο σημαντικό για την περιοχή μας έργο, όπως είναι αυτό της ορθολογικής διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 12:20