Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 16:39

Κατατέθηκαν τέσσερις υποψηφιότητες για την θέση του Πρύτανη στο ΠΔΜ - Όλα τα ονόματα

Ολοκληρώθηκε η περίοδος κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης πρύτανη και αντιπρυτάνεων στον Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Στην υπηρεσία πρωτοκόλλου και στο γραφείο του Πρύτανη δυτικής Μακεδονίας έχουν

κατατεθεί τέσσερις υποψηφιότητες για την θέση του Πρύτανη και εννέα  υποψηφιότητες για τις τέσσερις θέσεις των αντιπρυτάνεων.

Την εκλογή τους στην θέση του Πρύτανη του ΠΔΜ διεκδικούν: ο καθηγητής και κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής Θόδωρος Θεοδουλίδης, ο καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής και πρώην πρόεδρος του ΤΕΙ Στέργιος Γκανάτσιος, ο  καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής και πρώην πρόεδρος του ΤΕΙ Νίκος Ασημόπουλος και ο καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής Γιώργος Μαρνέλλος.

Για την εκλογή τους στην θέση των Αντιπρυτάνεων διεκδικούν: η καθηγήτρια της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας Άννα Σπύρτου, η καθηγήτρια της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας Σοφία Ηλιάζου Τάχου, ο αν. καθηγητής  της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας Γιώργος Ιορδανίδης, ο αν. καθηγητής της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας Γιάννης Ζιώγας, ο αν. καθηγητής της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών Φλώρινας Σταμάτης Γαργαλιάνος, η καθηγήτρια της Οικονομικής Σχολής Κοζάνης Γεωργία Χαριτούδη, η καθηγήτρια της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών Παρασκευή Μητλιάγκα, ο καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής Κοζάνης Στέργιος Μαρόπουλος, και ο  καθηγητής της Σχολής Οικονομικών Επιστημών  Νικόλαος Σαριαννίδης.

Η πενταμελής Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή που θα ορισθεί με απόφαση του Πρύτανη,  μετά την παραλαβή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων, αφού εξετάσει τυχόν θέματα εκλογιμότητας τους, εντός δύο ημερών ανακηρύσσει τους υποψήφιους Πρυτάνεις και Αντιπρυτάνεις.  

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με κάλπη, όπου το εκλεκτορικό σώμα, αποτελούμενο από μέλη ΔΕΠ, ΕΤΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΕΠ και διοικητικών υπαλλήλων του ιδρύματος, με δύο ψηφοδέλτια όπου θα είναι εγγεγραμμένα τα ονόματα των υποψηφίων, θα ψηφίσουν ταυτόχρονα για τον Πρύτανη και τους Αντιπρυτάνεις.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019, από τις 8:00 έως τις 18:00, σε χώρους που θα ορίσει  η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Η θητεία των νέων Πρυτανικών αρχών ξεκινά την  1η Σεπτεμβρίου 2019 και ολοκληρώνεται την 31η Αυγούστου 2022.

Σπύρος Κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 16:44