Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 13:46

Το ψηφοδέλτιο της ΔΚΜ για τις εκλογές στο ΤΕΕ Δυτ. Μακεδονίας

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου θα λάβουν χώρα οι εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για την ανάδειξη των οργάνων του σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο.

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών-Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας αφουγκραζόμενη την αγωνία και την ανησυχία των συναδέλφων για την απραγία του περιφερειακού τμήματος, τα τελευταία χρόνια, αλλά και τη δύσκολη συγκυρία στην οποία έχει περιέλθει η Δυτική Μακεδονία και κατ’ επέκταση οι μηχανικοί της, συγκρότησε ένα ψηφοδέλτιο, αντιπροσωπευτικό του φάσματος δραστηριοποίησης των μηχανικών, με σκοπό τη δημιουργία ενός πιο παραγωγικού, πιο αποτελεσματικού, πιο χρήσιμου και πιο χρηστικού Περιφερειακού Τμήματος, που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα της περιοχής, θα συμβάλει στη διασφάλιση των συμφερόντων όλων των συναδέλφων μηχανικών, ενώνοντας δυνάμεις, αναδεικνύοντας στελέχη, δίνοντας πνοή και προοπτική στη Δυτική Μακεδονία και κατ’ επέκταση στη χώρα. Πιστεύουμε στο δυναμικό της περιοχής μας και στις δυνατότητες του το οποίο παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο μπορεί να συμβάλλει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της περιφέρειας μας. Θέλουμε τους μηχανικούς πρωταγωνιστές στις εξελίξεις! Η επόμενη μέρα χρειάζεται συνεννόηση, δουλειά, συνεργασίες, μακριά από τακτικισμούς, διχασμούς και πόλωση των συναδέλφων. Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών είναι  εδώ, έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη αυτή και σε ρόλο ρυθμιστή να συμβάλει στη δημιουργία ενός Περιφερειακού Τμήματος αναβαθμισμένου, λειτουργικού και φιλικού προς όλους τους μηχανικούς! Το ΤΕΕ είναι το σπίτι μας, πρέπει να το προστατεύσουμε και να το αναδείξουμε!!

Μόνο ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε και αυτό θα κάνουμε.

Ενώνουμε Δυνάμεις!

Ανοίγουμε Δρόμους!

Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών

Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 13:50