Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 06:47

Επισκέψεις και συναντήσεις της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης Καλλιόπης Βέττα

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας ενώ, παράλληλα, πραγματοποίησε μια σειρά επαφών με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς του νομού.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή παρακολούθησε τις εκδηλώσεις που έγιναν στην Κοζάνη για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Νικόλαο Σαρρή, ενώ συμμετείχε σε διευρυμένη σύσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Το Σάββατο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα, έπειτα παρακολούθησε την ενημερωτική εκστρατεία για παιδιά και ενήλικες «Μαζί για την ασφάλεια μας» που διοργάνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, ενώ το απόγευμα παρευρέθηκε στην 11η συνάντηση χορωδιών που διοργάνωσε η Θρακική Εστία Εορδαίας και ο Σύλλογος Τροβαδούρων Πτολεμαΐδας.

Την Κυριακή επισκέφθηκε την Εράτυρα όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της κοινότητας κ. Γεώργιο Βάρκα, ενώ στη συνέχεια είχε ενημερωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο Σερβίων κ. Χρήστο Ελευθερίου.

Την Δευτέρα, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σιάτιστας κ. Χρήστο Ζευκλή ενώ επισκέφθηκε και το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας όπου μίλησε με τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τον Διευθυντή Χρήστο Κουτσογιώτα. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών «Προφήτης Ηλίας» κ. Μάκη Μπότσκαρη και τον Πρόεδρο των Εκτροφέων κ. Αθανάσιο Λάγγα.

Τέλος, το πρωί της Τρίτης παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για την επέτειο της απελευθέρωσης της Πτολεμαΐδας που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Εορδαίας ενώ το μεσημέρι αναχώρησε για την Αθήνα με σκοπό να παρευρεθεί σε εκδήλωση προώθησης που πραγματοποιεί ο Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 06:50