Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 08:07

Συνάντηση των καρκινοπαθών ΠΕ Κοζάνης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, του έδωσαν υπόμνημα με τα προβλήματα τους

Σε συνάντηση με   τον Πρόεδρο της  Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, παραβρέθηκαν  την περασμένη Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 στο Προεδρικό Μέγαρο στην Αθήνα, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Καρκινοπαθών  Εορδαίας και Κοζάνης, οι  οποίοι  συμμετείχαν  μαζί  με την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου και  τους Συλλόγους Καρκινοπαθών από ολόκληρη τη χώρα.

Η  συνάντηση  πραγματοποιήθηκε   μετά  από αίτημα  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου -το οποίο και αποδέχθηκε  ο Πρόεδρος  της  Δημοκρατίας –προκειμένου  να  συζητηθούν  τα  αιτήματα και οι  διεκδικήσεις  των Καρκινοπαθών, τόσο σε ότι αφορά  τις μεγάλες ελλείψεις και  τις απαιτούμενες  δομές  που χρειάζονται  οι ογκολογικοί ασθενείς, όσο όμως και στην ανάγκη να εισακουσθεί θεσμικά  η φωνή των ασθενών και να  θεσμοθετηθεί  η εκπροσώπηση τους  στα διάφορα όργανα και επιτροπές  που τους  αφορούν.

Στο πλαίσιο της συνάντησης στην οποία συμμετείχαν η  Πρόεδρος  του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας  Σοφία  Γρηγοριάδου  και  η Πρόεδρος  του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κοζάνης  Φανή Δινοπούλου , κατατέθηκε  και κοινό  υπόμνημα  των δύο Συλλόγων  στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  Προκόπη Παυλόπουλο, στο  οποίο ζητείται μεταξύ άλλων , η  θετική  παρέμβαση  του ανώτατου πολιτειακού  άρχοντα, προκειμένου  να  προχωρήσει άμεσα  η πλήρης  στελέχωση  του μοναδικού ογκολογικού τμήματος που λειτουργεί  στην Δυτική  Μακεδονία, στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας.

Η  συνάντηση  αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή και χαρά, για τους  Συλλόγους  Καρκινοπαθών  Εορδαίας  και Κοζάνης  , αφού  δόθηκε  η δυνατότητα να θέσουν σε κορυφαίο επίπεδο, τα προβλήματα των ογκολογικών ασθενών.

 

Υ.Γ   Για  την καλύτερη ενημέρωση  όλων,  κοινοποιούμε  ολόκληρο  το υπόμνημα-παρέμβαση  των Συλλόγων Καρκινοπαθών Εορδαίας  και Κοζάνης

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 08:11