Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 09:36

Επίσκεψη του Τούρκου Δημάρχου Ντεβελί στο Δημαρχείο Κοζάνης

 

Τον Δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα συνάντησε το πρωί της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Ντεβελί

της Καππαδοκίας, Μεχμέτ Τσαμπάρ, συνοδευόμενος από πολιτικούς παράγοντες και ακαδημαϊκούς.

Στη συγκεκριμένη περιοχή της Καππαδοκίας κατοικούσαν πρόγονοι των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Πετρανών του Δήμου Κοζάνης, απόγονοι των οποίων συνόδευαν την αντιπροσωπεία των Τούρκων επισκεπτών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, παρουσία και της  Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Κοζάνης, Ελπίδας Κουϊμτζίδου, με τον κ. Τσαμπάρ να ευχαριστεί θερμά για την φιλοξενία και να υπογραμμίζει πως «νιώθουμε σαν στο σπίτι μας, δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των ανθρώπων του Δήμου μου και του δικού σας».

Με τη σειρά του ο κ. Μαλούτας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ντεβελί για την επίσκεψή του και ενημέρωσε τους παριστάμενους για τον πληθυσμό του Δήμου, τις ασχολίες των κατοίκων, τις προοπτικές ανάπτυξης που υπάρχουν, καθώς για  την μεταλιγνιτική περίοδο και τη σημασία της.  Ο Δήμαρχος Κοζάνης απάντησε θετικά στην πρόσκληση του Τούρκου ομολόγου του για μία μελλοντική επίσκεψη στο Ντεβελί.

Η ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων αποτέλεσε το επισφράγισμα  της συνάντησης των δύο πλευρών.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 09:38