Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 23:12

Έφυγε από τη ζωή ο φωτορεπόρτερ Χρήστος Μπλέτσος

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 78 ετών, ο γνωστός φωτορεπόρτερ Χρήστος Μπλέτσος, ο οποίος σφράγισε με την παρουσία του επί σειρά ετών το χώρο των τοπικών ΜΜΕ, του ΑΠΕ ΜΠΕ

και εφημερίδων πανελλαδικής εμβέλειας. Επαγγελματίας με αυστηρό πλαίσιο κανόνων γύρω απο την δουλειά του, με μια σπάνια ηθική ακεραιότητα, ευγενής ακόμη και σε δύσκολες περιστάσεις της δουλειάς μας, αποζημίωνε τους φίλους του στην δουλειά με το εκλεπτισμένο και λόγιο χιούμορ του. Θυμάμαι οτι "μαλώναμε" μεταξύ μας οι συνάδελφοι ποιος θα ειναι ο τυχερός που το πάρει στο δικο του μεταφορικο όχημα για την δημοσιογραφική αποστολή  γιατί ο Χρήστος ήταν απόλαυση με τα σχολια και τις ιστορίες του κατά την διαδρομή η τον απολογισμό με τις κριτικές του αναφορές στην επιστροφή.  Ως φωτορεπόρτερ βρέθηκε στην πρωτη γραμμή σε ολα τα σημαντικά πολιτικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, γεγονότα που έγιναν στην δυτικη μακεδονία τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Πέρα απο αυτά ο Χρ'ηστος ήταν απο τους αγωνιστές της δημοκρατίας και απο βαθιά σεμνότητα δεν μίλαγε σχεδόν ποτέ για τα πολιτικά ένσημα αντίστασης που είχε κατά της διάρκεια της χούντας.  Αα βρε Χρήστο!

Ο Χρήστος Μπλέτσος ήταν ο συνάδελφος που είχε το σεβασμό όλων μας και πολλοί απο εμάς δεν το καταλαβαίναμε αλλά μας αγαπούσε η εκτιμούσε τον καθένα απο εμάς με τον δικό του τρόπο.

ΣΚ 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 23:46