Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 21:15

Β. Κωνσταντόπουλος:"Σε καμιά όμως περίπτωση δεν θα συμφωνήσουμε για την διαγραφή οφειλών προς τους δημότες συνολικού ποσού 1,0 εκ. ευρώ"

Όπως μας έχει συνηθίσει ο δήμαρχος Σερβίων γράφει στα παλιά του τα παπούτσια το δημοτικό συμβούλιο 

 και  προαναγγέλλει διαγραφές οφειλών  του δήμου  προς τους πολίτες, ύψους 1,0 εκ ευρώ περίπου

Δεν μας εκπλήσσει πια η τακτική του δημάρχου. Αγνοεί παντελώς το δημοτικό συμβούλιο και προαναγγέλλει με διαρροή στον ηλεκτρονικό τύπο, διαγραφές οφειλών του δήμου προς τους πολίτες, ύψους περίπου 1,0 εκ ευρώ.

Θέλει δηλαδή ο δήμαρχος να μεταφέρει  χρέος του δήμου ύψους 1,0 εκ. ευρώ στους συμπολίτες μας, έτσι άκριτα χωρίς να εξετάσει στην λεπτομέρεια τα πραγματικά περιστατικά της κάθε οφειλής (δικαστική διεκδίκηση, εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις, οφειλή από την εκτέλεση πραγματικού έργου με όλα τα παραστατικά νομιμότητας κ.λ.π.).

Κα εκτός από τα  παραπάνω προκαταβάλλει και την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο κατά την άποψή του υποχρεούται να εγκρίνει την εισήγησή του.

Αυτό κι αν είναι ασέβεια προς το δημοτικό συμβούλιο.

Εμείς ως παράταξη Δημοτική Συνεργασία, το έχουμε πει πολλές φορές στο δημοτικό συμβούλιο, το επαναλαμβάνουμε ακόμη μία φορά, δεν έχουμε δώσει καμιά εξουσιοδότηση στον δήμαρχο ούτε να μιλά εξ ονόματός μας ούτε να προκαταλαμβάνει την ψήφο μας.

 

Η ψήφος μας θα κριθεί από τις εξηγήσεις που θα δώσουν οι αρμόδιοι παράγοντες. Σε καμιά όμως περίπτωση δεν θα συμφωνήσουμε για την διαγραφή οφειλών προς τους συμπολίτες μας συνολικού ποσού 1,0 εκ. ευρώ.