Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 10:51

Θ. Καρυπίδης: «Αλήθεια, υπάρχει κάτι θετικό που θα αφορά στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και το οποίο θα βρίσκεται στα πλάνα της Κυβέρνησης;»

Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, που αφορούν στην σχολή Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα, αντιλαμβάνονται πλέον όλοι, ακόμη και αυτοί που μπερδεύουν τις επίσημες

κρατικές διαδικασίες ως fake news, όπως αυτή της διαβούλευσης νομοσχεδίων, πως αν δεν είχαμε αντιδράσει εγκαίρως, η υποβάθμιση της αναφερόμενης σχολής θα ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσε να συμβεί.

Στους καιρούς που ζούμε, κάθε μείωση των κεκτημένων μας θεωρείται ήττα. Δυστυχώς, σε όλο αυτό ήμασταν μόνοι μας, με την Περιφερειακή Αρχή του κ. Κασαπίδη απούσα δια της σιωπής της και με τους εκλεγμένους βουλευτές χαμένους στις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Γενικό Γραμματέα της Πολιτικής Προστασίας.

Αισθανόμαστε πως μετά τη παρέμβασή μας νίκησε ο Τόπος μας! Γιατί για εμάς μόνο ο τόπος μας ενδιαφέρει και γι’ αυτόν αγωνιζόμαστε.

Παραμένουμε επιφυλακτικοί και άγρυπνοι, μέχρι το σχέδιο Νόμου να κατατεθεί στη Βουλή.

Όσον αφορά το Εθνικό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας που είχαμε σχεδιάσει να δημιουργηθεί στο χώρο της ΑΕΒΑΛ, στην Πτολεμαΐδα, παραθέτουμε τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα της Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά στους πολίτες της Πτολεμαΐδας και εν γένει στους κατοίκους της Περιφέρειας μας, στην κρίση τους, όπου αναφέρει ότι «Το Εθνικό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας της Πτολεμαΐδας δεν είναι στα πλάνα της Κυβέρνησης».

Αναρωτιόμαστε, υπάρχει κάτι θετικό που θα αφορά τη Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και το οποίο θα βρίσκεται στα πλάνα της Κυβέρνησης;

 

     Γραφείου Τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 10:55