Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 22:26

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις "εκκαθαρίσεις" στελεχών στην ΔΕΗ

Με την πρόσφατη απόφαση του Δ/Σ της ΔΕΗ που κατεβάζει τα όρια συνταξιοδότησης στελεχών της που κατέχουν θέσεις διευθυντών σταθμών παραγωγής,

ορυχείων, εμπορίας, και υποστηρικτικών λειτουργιών, επιδιώκεται η πρόσληψη ημετέρων με προκλητικούς μισθούς, όπως αποφάσισε σε προηγούμενη συνεδρίαση του.
Η γνώριμη αυτή πρακτική της ΝΔ έχει στόχο να αλώσει το δημόσιο και τις εταιρίες του, με πολιτικούς της φίλους, και η ΔΕΗ είναι το επόμενο θύμα.
Οι πρακτικές αυτές και οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και της διοίκησης της ΔΕΗ, απαξιώνουν μια επιχείρηση που ο λαός συνολικά, οι εργαζόμενοι της επιχείρησης και οι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας, έχουν υποστεί τεράστιες θυσίες και έχουν πληρώσει ανυπολόγιστο τίμημα.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ καλεί κυβέρνηση και διοίκηση της ΔΕΗ να σεβαστούν τον μόχθο και τις θυσίες αυτές των τόσων δεκαετιών προκειμένου να στηρίξουν την ανάπτυξη της χώρας και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του λαού και να σταματήσουν την κατεδάφιση της επιχείρησης που αποτέλεσε την ατμομηχανή της ανάπτυξης της χώρας.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 22:31