Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 20:26

Συνάντηση Σπίρτζη με δημάρχους της Π.Ε. Κοζάνης

H Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα μαζί με τον πρώην Υπουργό, Βουλευτή Ανατολικής Αττικής και υπεύθυνο τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστο Σπίρτζη,

συναντήθηκαν το Σαββατοκύριακο με τους έξι Δημάρχους της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης.​

Στις συναντήσεις, έγινε ενημέρωση για τα κύρια προβλήματα που απασχολούν κάθε Δήμο, ενώ ανταλλάχθηκαν απόψεις για την λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης.   

Κύριο ζήτημα που αναδείχθηκε από τις συναντήσεις ήταν η βίαιη απολιγνιτοποίηση της Δυτικής Μακεδονίας. Όλοι οι δήμαρχοι διατράνωσαν την πλήρη αντίθεση και τους προβληματισμούς τους με τις επιδιώξεις της κυβέρνησης, καθώς υποστήριξαν ότι η επιχειρούμενη αλλαγή της παραγωγικής βάσης γίνεται χωρίς σχεδιασμό για την επομένη μέρα για την περιοχή και τους πολίτες της.

Επίσης, ιδιαίτερη μνεία έγινε στο γεγονός ότι η έλλειψη σχεδίου θα δημιουργήσει, εκτός από την γιγάντωση της ανεργίας και τη μετανάστευση του πληθυσμού, προβλήματα επάρκειας και κόστους ενέργειας όπως και βιωσιμότητας της τηλεθέρμανσης.

Παράλληλα, στους δύο Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκαν ζητήματα υποστελέχωσης των δήμων και γενικότεροι προβληματισμοί για τη ανάπτυξη των περιοχών, οι οποίες πλήττονται από τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Το Σάββατο η κ. Βέττα και ο κ. Σπίρτζης μίλησαν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην συνεστίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης στην οποία συμμετείχε πλήθος κόσμου.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 20:28