Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 08:03

Με τον "Καρνάβαλο" της Μικρής Αποκριάς το έκτακτο Περιφερειακό συμβούλιο για την απολιγνιτοποίηση.

Πρόκειται  για συνεδρίαση που προέκυψε μετά την αποχώρηση του συνόλου σχεδόν της αντιπολίτευσης

απο το Περιφερειακό συμβούλιο, όταν ετέθη το θέμα να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης η απολιγνιτοποίηση και όσα έγιναν στην ημερίδα, με τους αιρετούς να αντιμετωπίζονται με δακρυγόνα απο την αστυνομία.

Τότε η πρόεδρος του Συμβουλίου και ο Περιφερειάρχης αρνήθηκαν το αίτημα και κατά την πάγια τακτική τους όπως έχουν κάνει με όλα τα κρίσιμα θέματα που ετέθησαν τελευταία,  πρότειναν να συζητηθεί ως τελευταίο θέμα στο τέλος της συνεδρίασης. Οι σύμβουλου αποχώρησαν και μάζεψαν υπογραφές, οι συνδυασμοί  Καρυπίδη, Ζεμπιλιάδου και Πράσσου ζητώντας να γίνει συνεδρίαση με αυτό το θέμα. Αυτό δεν μπορούσε να το αρνηθεί η Περιφερειαρχης γιατί το προβλέπει ο κανονισμός, αλλά έβαλε την συνεδρίαση την Κυριακή το μεσημέρι της Μικρής Αποκριάς.

Αν και η δημοκρατία με τους θεσμούς πυλώνες της λειτουργεί ανεξάρτητα του ημερολογίου και των Καρναβαλικών γεγονότων, η απόφαση της περιφερειακής αρχής μόνο ως αστεία και ταυτόχρονα εκδικητική θα μπορούσε κανείς να την εκλάβει. Το ότι ορισμένοι θεσμικοί της πλειοψηφίας  στο περιφερειακό συμβούλιο συναγωνίζονται και εκτός τριωδίου τον βασιλιά Καρνάβαλο επίσης είναι μια πραγματικότητα. (vetonews.gr) 

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 167 του Νόμου 3852/10  σας καλούμε σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας,

η οποία θα πραγματοποιηθεί την 23η Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), με θέμα:

1:Συζήτηση για την αποτροπή της απολιγνιτοποίησης και συντονισμός επόμενων ενεργειών.

Εισηγήτρια : η Επικεφαλής του Συνδυασμού ¨Ελπίδα¨ κ. Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

Η σύγκληση του περιφερειακού συμβουλίου γίνεται ύστερα από γραπτό αίτημα του 1/3 του συνολικού αριθμού των μελών του συμβουλίου.

Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

 

Ευφροσύνη Ντιό

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 09:15