Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 20:18

Ημερήσια αναφορά κρουσμάτων κορονοϊού από τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας

Αναλυτικά στοιχεία για την  εξέλιξη των κρουσμάτων κορωνοϊού για την Παρασκευή 3 Απριλίου έδωσε στην δημοσιότητα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. 

Από τα πέντε Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας εστάλησαν μέχρι σήμερα 612 δείγματα, από τα οποία τα 104 βρέθηκαν θετικά και 445 αρνητικά, ενώ αναμένονται  αποτελέσματα από 99. Οι θάνατοι από την αρχή της πανδημίας ανέρχονται σε 13

Πιο συγκεκριμένα: Το «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης έκανε δέκα νέες δειγματοληψίες. Από προηγούμενες προέκυψε ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Περιμένουμε αποτελέσματα από επτά ύποπτα κρούσματα. Νοσηλεύονται συνολικά δεκαέξι περιστατικά.

Στο «Μποδοσάκειο» νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ελήφθησαν δέκα νέα δείγματα. Από προηγούμενες δειγματοληψίες προέκυψαν τρία θετικά και έξι  αρνητικά στον κορωνοϊό.

Δεκαπέντε περιστατικά βρίσκονται σε αναμονή αποτελεσμάτων και άλλα δεκαπέντε σε νοσηλεία, ενώ από τα νοσηλευόμενα ένα άτομο διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Σήμερα πέθανε  μια 72χρονη από την Πτολεμαϊδα που νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Στο νοσοκομείο Καστοριάς  αναμένονται αποτελέσματα για εβδομήντα τέσσερα δείγματα, ενώ έχουν έρθει αποτελέσματα δεκαεπτά δειγμάτων τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Νοσηλεύονται εννιά άτομα, εκ των οποίων τα 8 είναι θετικά στον κορωνοϊό, ενώ για το άλλο αναμένονται αποτελέσματα.

Στη Φλώρινα υπάρχει ένα ύποπτο κρούσμα σε αναμονή αποτελεσμάτων. Το χθεσινό ύποπτο κρούσμα μετά από δεύτερη δειγματοληψία χαρακτηρίστηκε αρνητικό.

Στο νοσοκομείο Γρεβενών δύο νέα δείγματα στάλθηκαν για έλεγχο. Από παλαιότερες δειγματοληψίες, δύο χαρακτηρίστηκαν αρνητικά. Έτσι το σύνολο των αρνητικών δειγμάτων από σαράντα ένα γίνονται σαράντα τρία.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο μία γυναίκα 49 ετών διακομίστηκε από το ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης και μία γυναίκα 56 ετών από το Νοσοκομείο Καστοριάς στο Νοσοκομείο Κατερίνης.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 20:21