Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 08:28

Νέες κινητοποιήσεις στην Κοζάνη απο τους Εικαστικούς και τους Κοινωνιολόγους

Συμπολίτη, συμπολίτισσα, εργαζόμενε/η, συνάδελφε και συναδέλφισσα εκπαιδευτικέ, γονέα, μαθητή και μαθήτρια,

Εμείς οι εκπαιδευτικοί των Κοινωνικών Επιστημών και της Καλλιτεχνικής Παιδείας αγωνιζόμαστε να παραμείνουν στο Γενικό Λύκειο οι Κοινωνικές Επιστήμες (Σύγχρονος Κόσμος, Βασικές Αρχές Κοινωνικών Επιστημών, Κοινωνιολογία) και τα μαθήματα επιλογής: Καλλιτεχνική Παιδεία ( Εικαστικά, Μουσική, Στοιχεία Θεατρολογίας), Διαχείριση Φυσικών Πόρων, Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο. Διεκδικούμε ένα λύκειο στο οποίο θα εκπροσωπούνται όλες οι επιστήμες και οι τέχνες, όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες θα έχουν δικαίωμα στην επιλογή των μαθημάτων και οι εκπαιδευτικοί το δικαίωμα στην εργασία.

 Γι αυτό, σε καλούμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης, δίπλα στο ρολόι, τη Δευτέρα 6-7-2020, στις 8 μ.μ.

Σε καλούμε να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να δείξεις την υποστήριξη σου στον αγώνα μας για ένα σχολείο που προάγει την κοινωνική, πολιτική και αισθητική- συναισθηματική καλλιέργεια των εφήβων μαθητών και μαθητριών.

 Τη συγκέντρωση στηρίζει η ΕΛΜΕ Κοζάνης.

Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας, Εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ08, (Καλλιτεχνικών) ΠΕ 32, (Μουσικής) ΠΕ 78, (Κοινωνικών Επιστημών), ΠΕ80 (Οικονομίας) ΠΕ 91(Θεατρικών Σπουδών)

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 08:34