Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 08:42

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη του ΙΣ Κοζάνης στα στελέχη της εκπαίδευσης για την πανδημία του κορωνοϊού

Η Δ.Δ.Ε. Κοζάνης και ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης συνδιοργάνωσαν ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για ζητήματα που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού

και τη χρήση της μάσκας στα σχολεία. Την τηλεδιάσκεψη παρακολούθησαν οι Διευθύντριες/Διευθυντές και οι Υπεύθυνοι για τη διαχείριση covid 19 των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας ΔΔΕ Κοζάνης.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης οι γιατροί:
-- Τσεβεκίδης Χαράλαμπος, πρόεδρος ΙΣΚ, Καρδιολόγος
-- Μητσιάνης Αθανάσιος, Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής Μποδοσάκειου
-- Κουτσιμανή Θεανώ, Γενική Γραμματέας ΙΣΚ, Ωτορινολαρυγγολόγος
-- Καζάκος Ευάγγελος, μέλος ΔΣ του ΙΣΚ, Μικροβιολόγος, Διδάσκων Επιδημιολογία

Από τους ιατρούς-εισηγητές στην τηλεδιάσκεψη παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν τη χρήση της μάσκας και τη χρησιμότητά της ως μέσου περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Συζητήθηκε το θέμα της στάσης απέναντι στους αρνητές της μάσκας και μεταξύ άλλων τονίστηκε πως, σύμφωνα με μαθηματικά μοντέλα πρόβλεψης, το όφελος από τη χρήση της μάσκας είναι ανάλογο με αυτό από τον εμβολιασμό. Μέσω των ερωτήσεων διευκρινίστηκαν οι απορίες των συμμετεχόντων.

Η Δ.Δ.Ε. Κοζάνης ευχαριστεί τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης για την εξαιρετική συνεργασία, η οποία βεβαίως θα συνεχιστεί, όπως επιβάλλουν οι περιστάσεις και επιθυμούν όλες οι πλευρές.

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Π.Ε. Κοζάνης

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 08:46