Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 14:35

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον εκλιπόντα Χαράλαμπο Κιουρτσίδη απο το Περιφερειακο συμβούλιο της ΠΕΔ και το πανεπιστήμιο ΔΜ

Το Συλλυπητήριο Μήνυμα του Περιφερειακού Συμβουλίου 

Η απώλεια του συνεργάτη και Προϊσταμένου της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας,  Χαράλαμπου Κιουρτσίδη μας συγκλόνισε και μας γέμισε θλίψη. 

Ο Μπάμπης, υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως επιστήμονας και τεχνοκράτης με ευθύνη και ευσυνειδησία την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, αφήνοντας το δικό του στίγμα του στην ανάπτυξη της περιοχής.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Το Συλλυπητήριο Μήνυμα της ΠΕΔ Δυτικης Μακεδονίας 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον ξαφνικό και αδόκητο θάνατο ενός θαυμάσιου ανθρώπου και εξαίρετου επιστήμονα, του Χαράλαμπου Κιουρτσίδη, προϊσταμένου της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

Αδιαμφισβήτητα, η τοπική αυτοδιοίκηση της Περιφέρειάς μας είναι από σήμερα φτωχότερη καθώς έχασε έναν πολύτιμο συνεργάτη αλλά και μπροστάρη σε καινοτόμα σχέδια και πρωτοποριακά προγράμματα για το αναπτυξιακό αύριο του τόπου μας.    

Σύσσωμη η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, ευχόμενη να βρεθούν άξιοι μιμητές που θα καλύψουν το δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε πίσω του ο Χαράλαμπος Κιουρτσίδης, συνεχίζοντας το έργο του από εκεί που το άφησε.

Το Συλλυπητήριο Μήνυμα της Πρυτανειας του Πανεπιστημίου Δυτικης Μακεδονίας 

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος Χαράλαμπου Κιουρτσίδη. Ο Χαράλαμπος Κιουρτσίδης από τη θέση του Προϊσταμένου της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας υποστήριξε την υλοποίηση σημαντικών έργων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής  Μακεδονίας και συνέβαλλε στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων για την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 14:40