Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 18:32

Ο Στέργιος Μποζίνης και ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ Τομας Ναϊλς στο Νότιο πεδίο

Στη φωτο η ιεραρχία των Ορυχείων της ΔΕΗ με τα στελέχη του Ορυχείου Νοτίου Πεδίου. Στο μέσον ο τότε πρέσβης των ΗΠΑ Τόμας Νάιλς. Ακριβώς δίπλα του ο αείμνηστος Κωστας Καβουρίδης. Απο αριστερά: Στέφανος Παλαβός (με κράνος), Ολγα Κουρίδου (με κρανος) ισια που φαίνεται,  Χρήστος Παπαγεωργίου (κράνος) καβουρίδηξς κα ιπίσω του με κράνος ο Σ Μποζίνης. Διπλκα απο τον Ναϊλς δυο εργαζομενοι της ΔΕΗ ο πρωην ορυχειάρχης Σκενδεριδης, και ο Δ. Χαλούλος με γυρισμένη πλάτη Στη φωτο η ιεραρχία των Ορυχείων της ΔΕΗ με τα στελέχη του Ορυχείου Νοτίου Πεδίου. Στο μέσον ο τότε πρέσβης των ΗΠΑ Τόμας Νάιλς. Ακριβώς δίπλα του ο αείμνηστος Κωστας Καβουρίδης. Απο αριστερά: Στέφανος Παλαβός (με κράνος), Ολγα Κουρίδου (με κρανος) ισια που φαίνεται, Χρήστος Παπαγεωργίου (κράνος) καβουρίδηξς κα ιπίσω του με κράνος ο Σ Μποζίνης. Διπλκα απο τον Ναϊλς δυο εργαζομενοι της ΔΕΗ ο πρωην ορυχειάρχης Σκενδεριδης, και ο Δ. Χαλούλος με γυρισμένη πλάτη

Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΠΟΖΙΝΗΣ πρώην στέλεχος της ΔΕΗ, μ'ένα σχόλιο στην σελίδα του στο fb, θυμάται την ημέρα που ο Τόμας Ναϊλς ήρθε στο ορυχείο του Νότιου πεδίου της ΔΕΗ. Αναφέρει: 

Το 1996 η ΔΕΗ προμηθεύτηκε 6 μεγάλα φορτηγά τύπου UNIT RIG (φωτο) και το 2004 άλλα 8 ακόμη μεγαλύτερα.

Απο 140 έως 190 τονους ωφέλιμου φορτίου. Ο μεγαλύτερος ίσως στόλος στην Ευρώπη.Στα χέρια των έμπειρων λιγνιτωρύχων τα μηχανήματα αυτά ειναι ακόμη σε λειτουργία πιάνοντας το διπλάσιο χρόνο ζωης απο τα παγκόσμια στάνταρς! Περί τις 90.000 ωρες ζωής και πλέον. Αξιοποιώντας στο έπακρο τα χρήματα του Ελληνικού λαού .

Σήμερα η χώρα μας προχωράει στην άμεση απολιγνιτοποίση, ενώ οι υπόλοιπες Ευρωπαικές χώρες παραγωγοί ανθρακα θα πάνε μέχρι το 2050. Και ενώ οι Σταθμοί που υπάρχουν και θα κλείσουν ειναι υπερσύγχρονοι κ αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, εισάγουμε το 20 με 25% της ενέργειας απο τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες απο λιγνιτικά εργοστασια παλιάς τεχνολογίας με πολλούς ρύπους! Οι επιταγές της αγοράς?

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 19:17