Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 17:26

Έξαλλος ο δήμαρχος Κοζάνης με τους χειρισμούς Χαρδαλιά. "Τι θα ερθει να μας πει τωρα ο Χαρδαλιάς";

Ένα σωρό ατοπήματα, καθυστερήσεις αλλά και ανεπαρκή υγειονομικά μέτρα που είχαν ως αποτέλεσμα να μπει η Κοζάνη στο επίπεδο 4 του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας καταγγέλλει ο δήμαρχος της πόλης.

«Εφαρμόζουν τα μέτρα όπως τους βολεύει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαλούτας Λάζαρος απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση, αναδεικνύοντας τα κενά στο σύστημα υγείας της πόλης αλλά και το αλαλούμ με τα σχολεία της περιοχής που παραμένουν ανοιχτά εν μέσω lockdown.

«Τον κ. Χαρδαλιά τον χρειαζόμασταν προτού φτάσουμε εδώ, τώρα τι να μας πει;» σχολίασε καυστικά στο enikos.gr, ο δήμαρχος Κοζάνης με αφορμή την πιθανή επίσκεψη του υφυπουργού στην πόλη. «Γιατί τα σχολεία είναι ανοιχτά, όταν κλείνουν όλα τα καταστήματα;» αναρωτήθηκε εύλογα ο κ. Μαλούτας.

Πρόσθεσε πως σε αυτήν την κατάσταση οδήγησαν τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή και μάλιστα όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ενημερώθηκε πως το 80% των κρουσμάτων αφορούσε νέους κάτω των 30 ετών.

Παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός πως το νοσοκομείο της πόλης και συγκεκριμένα η κλινική COVID που διαμορφώθηκε στην παθολογική πτέρυγα έχει γεμίσει ,με αποτέλεσμα όσοι ασθενείς χρήζουν νοσηλείας να μεταφέρονται σε νοσοκομεία γειτονικών πόλεων, ακόμη και στη Θεσσαλονίκη.

Γι' αυτό το λόγο ο Λάζαρος Μαλούτας επεσήμανε για ακόμη μία φορά την ανάγκη δημιουργίας ενός σύγχρονου μεγάλου νοσοκομείου στον κόμβο της Εγνατίας που θα εξυπηρετεί όλη την Περιφέρεια.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 17:29