Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 17:40

H Καλλιόπη Βέττα και το μέλος του ΚΣ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ευθύμης Λαμπαδάς στην σημερινη κινητοποίηση για τον νόμο της Κεραμέως στα πανεπιστήμια

Oλοκληρώθηκε η μαζική κινητοποίηση ενάντια στην αντισυνταγματική απαγόρευση των συναθροίσεων και ενάντια στο Ν/Σ της Κεραμέως και του Χρυσοχοϊδη. 

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Κ.Ο. και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τηρώντας όλες τις απαραίτητες αποστάσεις και φορώντας μάσκες, βρεθήκαμε το πρωί μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ώστε να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα ότι: «Απέναντι στην τρομοκρατία και στον αυταρχισμό - Παλεύουμε για Δημοκρατία». 

Στη συνέχεια παρευρεθήκαμε στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο των Φοιτητικών Συλλόγων για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που διαδήλωσαν κόντρα στις αντισυνταγματικές απαγορεύσεις των συναθροίσεων και ενάντια στο ακραία αυταρχικό Ν/Σ της Νίκης Κεραμέως και του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. 

Η νέα γενιά απέδειξε ότι θα βρίσκεται στο δρόμο και θα ανατρέψει τις ακραία αντικοινωνικές πολιτικές που εν μέσω πανδημίες θέλει να εμπεδώσει η ακραία δεξιά και νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

 

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Κοζάνης

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 17:47