Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 20:07

Νεα ανεξαρτητοποίηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης. Ο Αθ. Δερμιτζάκης δήλωσε οτι αποχωρεί απο τον Συνδυασμό του Β. Σημανδράκου

Δύο μέρες μετά την ανεξαρτητοποίηση του Πέτρου Αθανασιάδη από το συνδυασμό του Κυριάκου Μιχαηλίδη έρχεται νέα ανεξαρτητοποίηση αυτή τη φορά από τον γιατρό Αθ. Δερμιτζάκη

και τον συνδυασμό του Βαγγέλη Σημανδράκου «Κοζάνη Μπροστά».

Όπως αναφέρει στην επιστολή του «σας δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου, καθόσον λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα από τις συμπεριφορές –ενέργειες αιρετών συναδέλφων μου, με ωθούν στην ενέργεια μου  αυτή. Θα συνεχίσω να υπηρετώ τα προβλεπόμενα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για την ευημερία και το καλό των δημοτών και όχι μόνο».

Είναι προφανές ότι όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα έχουν προκαλέσει τριγμούς στις συνεργαζόμενες παρατάξεις της διοίκησης του δήμου.

Ο επικεφαλής της παραταξης Ε. Σημανδρακος σχολίασε σε αναρτηση του λέγοντας οτι: «Μόλις ενημερώθηκα από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Νούλα Τουμπουλίδου ότι ο κ. Αθανάσιος Δερμιτζάκης έστειλε στο e-mail την επιστολή ανεξαρτητοποίησης. Έτσι κι αλλιώς με την στάση του…ήταν εκτός παράταξης εδώ και αρκετούς μήνες! Του εύχομαι καλή πορεία!»

Με πληροφορίες απο την εφ Χρόνος

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 20:18