Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 22:56

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Κοζάνη θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο ΔΑΚ - Περιοδείες Τζανακόπουλου, Σκουρλέτη, Σπίρτζη και Τζούφη σε Γρεβενά, Κοζάνη, Καστοριά και Φλώρινα

Σε συγκέντρωση στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Κοζάνης θα μιλήσει την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στις 7.00 μμ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έλευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕ Κοζάνης συνδέεται με τις εξελίξεις στο θέμα της βίαιης απολιγνιτοποίησης και των επιπτώσεων που προκαλεί ήδη στο οικονομικό και κοινωνικό ιστό αλλά και της σπουδαιότητας που αποκτά η λειτουργία των λιγνιτικών μονάδων ΄της ΔΕΗ λόγω των τελευταίων εξελίξεων στο ενεργειακό πεδίο προκειμένου να υποστηριχτεί η επάρκεια  ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας. Αν και το πρόγραμμα δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί σύμφωνα πάντα με πληροφορίες πριν την κεντρική του ομιλία  ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει επαφές με κοινωνικούς φορείς σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα ενώ θα κάνει επισκέψεις σε περιοχές με ειδικό οικονομικό κα παραγωγικό ενδιαφέρον.

Προς αυτή την κατεύθυνση της αυτή, μια μέρα πριν, την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  με επικεφαλής πρώην υπουργούς  και συνοδεία βουλευτών την θα περιοδεύσουν  σε όλες τις ΠΕ Κοζάνης Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας. Στην Κοζάνη εκτός απροόπτου θα βρεθεί ο πρώην υπουργός Ενέργειας  Πάνος Σκουρλέτης, στα Γρεβενά  θα περιοδεύσει ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος στην Καστοριά  ο πρώην υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης και στην Φλώρινα η πρώην αναπληρώτρια υπουργος Παιδείας Μερόπη Τζούφη.  

Σπύρος Κουταβάς

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 23:31