Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011 18:54

Στη ΔΕΘ ο Α. Σαμαράς. Επισκέφθηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

dakis-samarasdethΣυνάντηση με τις διοικήσεις της Helexpo και της ΔΕΘ είχε το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, κατά την επίσκεψή του στην 76η ΔΕΘ. Οι διοικήσεις των δύο οργανισμών τον ενημέρωσαν για τα μεγέθη και τα τρέχοντα ζητήματα του διεθνούς εκθεσιακού φορέα.
Η ΔΕΘ «είναι πέρα από ιδεολογίες», επισήμανε ο κ.Σαμαράς, υπογράμμισε ότι η ΝΔ στηρίζει το αίτημα της μετεγκατάστασής της

και της «ήπιας» αξιοποίησης του υπάρχοντος χώρου και τάχθηκε υπέρ της αναβάθμισης του διεθνούς ρόλου της έκθεσης.

Οι διοικήσεις της Helexpo και της ΔΕΘ, δώρισαν στον πρόεδρο της ΝΔ ένα ιστορικό λεύκωμα για τα 75 χρόνια της ΔΕΘ, με στιγμιότυπα από παλαιότερες διοργανώσεις.
dakis-samarasΣτη συνέχεια, ο κ. Σαμαράς περιόδευσε στο περίπτερο 15 και στάθηκε στο "σταντ" της Δυτικής Μακεδονίας, όπου ξεναγήθηκε από τον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Δακή. Ενημερώθηκε από την «Εκπαιδευτική Ρομποτική Πτολεμαΐδας» για τις λειτουργίες μιας ευρεσιτεχνίας της, ενός μικρού μεγέθους ρομπότ, που συμμετείχε στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής και απέσπασε διακρίσεις.

Οι εκπρόσωποί της, εξήγησαν ότι πρόκειται για επιχείρηση δημοσίου συμφέροντος και επεσήμαναν ότι το πρόγραμμα χρειάζεται επιχορήγηση για να προχωρήσει. Τον ενημέρωσαν επίσης, ότι και η ιδιωτική πρωτοβουλία κάνει βήματα τελευταία στον τομέα της ρομποτικής στη χώρα μας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τους συνεχάρη και αναφερόμενος στην αύξηση του αριθμού των ιδιωτών εκθετών στη φετινή διοργάνωση συμπλήρωσε: «Χαίρομαι, που ακούω εδώ, ότι στη φετινή ΔΕΘ συμμετέχουν περισσότεροι ιδιώτες»

 

πηγη:zougla.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 03:54