Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2011 18:15

Κλείνουν τα εμπορικά καταστήματα στην Δυτική και Κεντρική Μακεδονία

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας. Αντικείμενο του έκτακτου  συμβουλίου ήταν η απόφαση για τη λήψη συγκεκριμένων δράσεων ενάντια στα οικονομικά μέτρα τα οποία δίνουν το τελειωτικό χτύπημα στις ελληνικές μικρές και μεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιo αποφάσισε ομόφωνα το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας στις 19 Οκτωβρίου. Καλεί τους συναδέλφους εμπόρους να συμμετάσχουν σε όλες τις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί από την ΕΣΕΕ και οι οποίες θα κορυφωθούν με το κλείσιμο των καταστημάτων τους στις 19 Οκτωβρίου.
Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη τύπου σε συνεργασία με άλλους φορείς όπου θα παρουσιαστεί η αφίσα που θα διανεμηθεί σε όλες τις επιχειρήσεις με στόχο να μεταφέρουμε σε περισσότερους συναδέλφους την αναγκαιότητα συμμετοχή τους στο κλείσιμο των καταστημάτων μας αλλά και στους καταναλωτές τη δυσχερή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι επιχειρήσεις μας.
Είναι απαραίτητο οι ελληνικές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ενωμένες να μεταφέρουν το μήνυμα για την αλλαγή πολιτικής, η οποία είναι και η μόνη προϋπόθεση για την υπέρβαση της ύφεσης. Η άμεση και οργανωμένη αντίδραση του εμπορικού κόσμου καθίσταται σε αυτή τη φάση απολύτως επιτακτική εάν θέλουμε να υπάρξει μέλλον για την ελληνική αγορά.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2011 18:23