Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 09:00

"Ρουσφέτι" Αμανατίδη, Μαλούτα και Σημανδράκου, με την βοήθεια της κυβέρνησης στον Δεσπότη. Θα μπορεί να κτίσει εκκλησάκι στον αύλειο χώρο του Επισκοπείου.

 Για τον ναϊσκο στον αύλιο χώρο του Επισκοπείου ΚΟζάνης αντιτάχθηκαν όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές,

ακόμη και ο Μαλούτας το 2010 και το 2014, ο Ιωαννίδης το 2015, μάλιστα ο τελευταίος δια της Πολεοδομίας σταμάτησε τις αυθαίρετες εργασίες που προσπάθησε να  κανει ο Δεσπότης. Δυστυχώς, το 2019 βρέθηκαν οι πρόθυμοι υπηρέτες  των επιθυμιών του Δεσπότη που δεν είναι άλλοι απο τον βουλευτή Κοζάνης της ΝΔ Γ. Αμανατίδη τον Δημαρχο Μαλούτα, τον αντιδήμαρχο Σημανδράκο και προχώρησαν στην υλοποίηση ενός κραυγαλέου ρουσφετιού υποθηκεύοντας βασικές αρχές αξίες αδιαφορώντας για την θέληση των κατοίκων στην ευρύτερη γειτονιά. Δεν θα ξεχάσουμε την γενναία στάση του αείμνηστου δημάρχου Κοζάνης Γιαννη Παγούνη που αντιταχθηκε με σφοδρότητα στα σχέδια του Δεσπότη.

Δυστυχώς για ορισμένους πολιτικούς άνδρες που αντί να φυλάττουν τις Θερμοπύλες της πόλεως τρέχουν πίσω απο την ράβδο του Δεσπότη. Πρόκειται για την Οπισθοδρομική και την συντηρητική κομπανία της πόλης που την ενδιαφέρει μονο η πολιτική της επιβίωση.  (Σπύρος Κουταβας)

Η ανακοίνωση του βουλευτή Γ. Αμανατίδη

«Έκδοση Π.Δ. για το οικοδομικό τετράγωνο 267 μπροστά στο Επισκοπείο Κοζάνης». 

Εκδόθηκε σήμερα το Προεδρικό Διάταγμα τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο οικοδομικό τετράγωνο 267 μπροστά στο Επισκοπείο Κοζάνης. Αυτή η εξέλιξη δίνει τη δυνατότητα να κατασκευαστεί ο Ιερός Ναός Αγ. Αικατερίνης που αποτελεί πάγιο αίτημα της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων & Κοζάνης και του Μητροπολίτη κ.κ.Παύλου. Η συνεργασία μου με την Ι.Μ.Σ.Κ. το Δήμο Κοζάνης, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας είχε αίσιο τέλος.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 11:26