Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 10:13

Επίσκεψη Κουζιάκη στο Κέντρο Υγείας Κοζάνης και συνάντηση με τον Όμιλο Δικυκλιστών Κοζάνης

 Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» Χάρης Κουζιάκης συνοδευόμενος από υποψηφίους/ες δημοτικούς συμβούλους επισκέφθηκε το ΙΚΑ ΚοΖΆΝΗς όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν

από την Διευθύντρια του ΠΕΔΥ Κοζάνης Ευθυμία Σαββίδου, για τη λειτουργία του, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο κ. Κουζιάκης εξήρε το έργο του ιατρικού προσωπικού και των υπαλλήλων του Κέντρου που υπερβάλλουν εαυτό προκειμένου να επιτελέσουν το λειτούργημά τους, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που ο χώρος της υγείας έχει δεχθεί τεράστιες πιέσεις. Ο Χάρης Κουζιάκης σημείωσε, ότι ένα ενισχυμένο Δημόσιο Σύστημα Υγείας αποτελεί πυλώνα κοινωνικής δικαιοσύνης και ότι η δημοτική κίνηση «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» διεκδικεί μεταξύ άλλων για την υγεία ένα Ολοκληρωμένο Περιφερειακό Χωροταξικό Σχεδιασμό για την υγεία που θα εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου παροχές υγείας σε όλους τους πολίτες και θα αξιοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό και τις υφιστάμενες υποδομές με ενίσχυσή τους. 

Το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση  μεταξύ του Δ.Σ. του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης και της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» με επικεφαλής τον Χάρη Κουζιάκη.

Κατά την τοποθέτηση τους, οι εκπρόσωποι του ομίλου, παρέθεσαν μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, με μεγαλύτερη αυτή της έλλειψης μιας σύγχρονης πίστας  MotoCross, αλλά κατέθεσαν και τις δικές τους προτάσεις για εκδηλώσεις. Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης κ. Χάρης Κουζιάκης  εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη δράση του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης αλλά και τις προτάσεις τους  και διαβεβαίωσε για την ανάπτυξη μελλοντικής συνεργασίας στην κατεύθυνση ανάπτυξης του εναλλακτικού τουρισμού και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.  

Δείτε το βίντεο στο παρακάτω link:  https://fb.watch/neIGDFmbhs/

 

Κοζάνη 23/09/2022

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 10:17